Bamya

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Az önce yaptım pilavla süsleyip yiyeceğim. Çok pahalı bir sebze ama ben yazın almıştım. Çok lezzetli ya çok seviyorum. Limonlu falan :d

Teşk ederim bu erkeklerin yemek yapması da ayrı bir olay :)

Teşk ederim bu erkeklerin yemek yapması da ayrı bir olay :)
yemek yemeyi çok severim,yapmayıda mevbur seviyorum tek yaşıyorum ama zamanla sevmeye daha da çok başladım,başarılıda yaptığımı düşünüyorum yada çok açken yaptığım için bana lezzetli geliyor :)

Aslında erkekler daha başarılı yemek yapma konusunda, dünyaca ünlü şeflerin çoğunluğu erkeklerden oluşuyor . Ama bizim halk arasında pek hoş karşılanmıyordu önceden ama sanırım şimdi bu görüş değişti gibi :)

• Beğen
Tepkiler: ne
ahlaksız ahlaksız esprilerle kızın konusunu sabote etme hayvan herif zaten hassas bu konularda

Yok cnm aliskin bunlar

Yazdan kurutulması daha iyi, yoksa 2 bağ alsan 300 teleyi bayılıyorsun..Düğünlerimizin vazgeçilmezi..

Seko kesin konuyu ' bamlayamıştır ' diye geldim evet bamyalamış.

Hayret kimsede gelip en güzel Konya' da yapılır dememiş. İyiki de dememiş çünkü yapılmaz. En güzeli bizim mutfakta yapılır bol limonlu.

Seko kesin konuyu ' bamlayamıştır ' diye geldim evet bamyalamış.

Hayret kimsede gelip en güzel Konya' da yapılır dememiş. İyiki de dememiş çünkü yapılmaz. En güzeli bizim mutfakta yapılır bol limonlu.
Hakkaten bildin Konya’da çok güzel yaparlar etli filan

çorbayı sevişmeden önce mi
sonra mı alırsınız demişler
dur önce bi oturalım demiş
memiş

bana çok lezzetsiz geliyor. en sevmediğim yemek listesinde en başta yer alabilir :(

ayrıca dönüp dolaşıp konuyu nasıl erkeklerin başarısına getirebildiniz, hayret....

Bamyayı bulanı kınıyorum.

Geri