Bamya çok önemli.

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
İnsanlar yaşlandıklarında genellikle eklem ağrılarından şikayet ederler En büyük sorunlardan birisi de Dizlerde olur. Bunun sebebi vücut kütlesinden kaynaklansa da hareketsizlik bunun bir faktörüdür.

Biz hareketsizlik kısmını geçtik ve artık böyle bir sorunla karşı karşıyayız diyelim. Ne yapalım çekecek miyiz?

Evet birçoğumuz yeterli önlemi ve dikkati göstermediği için bunu çekecek ama şimdiden tedbirler alıp dikkatli davranan kişiler yaşamayacak.

Bu az okumuş kardeşinizden size bir tavsiye günde 3 veya 4 tane bamya tohumu yutarsanız, ikişer ay ara ile ikişer hafta uyguladığınızda böyle bir Sorun yaşamazsınız.

Diz kapaklarındaki sıvılar yaş geçtikçe azalıyor. Bamyanın iyi geldiğini bilmiyordum. Hiç de sevmem yemeğini. Tohumunu tüketelim bari. 😁

PATLICANIN KİLOSU 200 TL VE BU DURUMDAN KİMSE RAHATSIZ DEĞİL

• sarılma
Tepkiler: Aze
Kesinlikle faydası vardır ama en önemlisi hareket ermek, yani spor yapmak. Hem daha etkili hem de bedava.

Bi araştırayım şunu. En son ortopediye gittiğimde bin tane sey cektirip sende hiçbir şey yok diyip göndermişlerdi.

Ayyy @climax hocamm ne diyorsun bu işe? Tıp camiası bu tedavi karşısında şoka girmiş olmalı…
Yapay zeka sizlern yerini alacak diye beklerken kamil0927’nin sizin mesleğe göz dikmesi şoku… jfjfjf

Ayyy @climax hocamm ne diyorsun bu işe? Tıp camiası bu tedavi karşısında şoka girmiş olmalı…
Yapay zeka sizlern yerini alacak diye beklerken kamil0927’nin sizin mesleğe göz dikmesi şoku… jfjfjf
Bu bamya ve eklem hastalıkları meselesi ülkemizde yaygın bir inanış.
Tıbben bir karşılığı yok.

Bu bamya ve eklem hastalıkları meselesi ülkemizde yaygın bir inanış.
Tıbben bir karşılığı yok.
İşte modern kültürün yanlış yönlendirmesine bir örnek!

İbnii Sina da bu yönde tavsiyede bulunmuş, başında doc.dr ünvanı olmadığı için mi bu yanılsama var anlamıyorum ama neysee.

Ozon tedavisi kesin çözüm dimi🤣 tabi 3er aylık periyotlarda. Vücut öyle bir mekanizmaya sahip ki kendini tamir etme özelliğine sahip Yeter ki ihtiyaç duyduğu gereksinimleri sağlansın. Şimdi besin takviyesi dersem hemen markalar sayıp onaylayabilirsiniz ama bamya deyince nedense tepki çekti kimse sevmek zorunda değil Ama ilaçlılara yani ilaç kartellerine Rockefeller ailesine bağımlılıktan daha iyidir diye düşünüyorum.

Bamya mi?
Bi yasima daha girdim.

Geri