Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Sus ve izle..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aman işte Sergen'in üstüne başka nasıl gidicek cincon buz kovası ile ilgileneceklerine bizle uğraşıyorlar çohhh hoşuma gidiyorr bu durum;)bu arada bahsettikleri video için bende aynı kanidayim, beyni yok bu çocuğun. kendi evinde havayı fişek patlatıp billasini yakan adamda beyin yoktur.
gelelim o gün sergwnin açıklamasına konu olan olay hazırlık maçında yaptığı lakayit hareket ve çok haklı o konuda
Ya bu adam zaten delinin önde gideni. Bunun saymakla bitmez tuhaf hareketleri var. O maçı ben izlediğim bu çocuk mal demiştim ilk izlediğim de. Kesin o videoyu maçtan önce izletmislerdir kendisine, sana zamanında şöyle dediler filan gibisinden. Bütün suç o videoyu izletenlerde bencebu arada bahsettikleri video için bende aynı kanidayim, beyni yok bu çocuğun. kendi evinde havayı fişek patlatıp billasini yakan adamda beyin yoktur.
gelelim o gün sergwnin açıklamasına konu olan olay hazırlık maçında yaptığı lakayit hareket ve çok haklı o konuda
hatirliyorsun değil mi o gün Mancini hocamın nasıl sinirlenip bunu oyundan aldığını.Ya bu adam zaten delinin önde gideni. Bunun saymakla bitmez tuhaf hareketleri var. O maçı ben izlediğim bu çocuk mal demiştim ilk izlediğim de. Kesin o videoyu maçtan önce izletmislerdir kendisine, sana zamanında şöyle dediler filan gibisinden. Bütün suç o videoyu izletenlerde bence![]()
Zaten o potansiyel var bu adamda. Yani her türlü manyakligi yapabilir. O maçta Manciniyi hiç umursamamisti bile. Biraz iş ahlakı olsa bu adamı şuan İtalya da büyük takımlarda izliyor olurduk. Ben bu çocuğun kariyerini Batuhan Karadeniz'e benzetiyorum hep. İkiside acaip potansiyelliydi ama kendilerini bitirdilerhatirliyorsun değil mi o gün Mancini hocamın nasıl sinirlenip bunu oyundan aldığını.
ben balotelliui çok severim, FM kariyerlerimde yedek bile olsa kadromda hep vardır ama bu adam bir maçlık adam işte.
ha bu hareketi yaptı gündem oldu bak gör haftaya sergeni haklı çıkartacak bir hareket yapacak.
Terbiyesizligi savunmuyoruz sadece çok eski yemeği ısıttıranlar bundan nemalanmak isteyenlerde terbiyesizdirBeşiktaş ya da başka takım fark etmez. Terbiyesizlik terbiyesizliktir. Terbiyesizliği savunan da ya terbiyesiz ya fanatiktir.
batuhani hiç deme.Zaten o potansiyel var bu adamda. Yani her türlü manyakligi yapabilir. O maçta Manciniyi hiç umursamamisti bile. Biraz iş ahlakı olsa bu adamı şuan İtalya da büyük takımlarda izliyor olurduk. Ben bu çocuğun kariyerini Batuhan Karadeniz'e benzetiyorum hep. İkiside acaip potansiyelliydi ama kendilerini bitirdiler
Aynı jenerasyon ikisi de. Batuhan İstanbul'un ışıltılı hayatına kaptirmasa kendini şuan ülkenin en büyük forvetlerinden biriydi. Beşiktaş için büyük kazanç olacaktı ama olmadı iştebatuhani hiç deme.
30 yaşına geldi akillanmadi gerizekali, aynı senenin ürünü galiba bunlar ikisi de 91 li okmasi lazim