Balotelli’den Sergen’e cevap geldi.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunlara da eğlencelik mizah çıktı.

İkisinin yaptığı da terbiyesizlik. Birine beyinsiz dersen, karşındaki sana cevap verince kalkıp ona terbiyesiz diyemezsin. Sergen’in zoruna gitmiş. Böyle terbiyesizlik yapmaz insanlara umarım bir daha.

Ayyy sanki sergen yeni söylemiş gibi ncndndm Bence Balo sergen onu Beşiktaş'ta istemediği için kinlenmiş ne yapacaģı belli olmayan futbolcu istemiyorum demisti haklıymış:)
Gslilere gün doğdu gidinde FT ile ilgilenin boş işlerle uğraşmayın:)

Adam sırf intikam almak için Adana’ya gelmiş

Balotelli'nin bu videodan haberi yoktur muhtemelen. Sadece maç günü hırs yapsın diye izletmislerdir kendisine.
Sergen'de zaten bu video da sıçtı, maç sonu yaptığı aciklamayla da sıvadı. Kendi yaptığı saygısızlığı unutup adama yüklenip bir de hedef gosteriyor. Sergen'i yaptığı ne kadar yanlışsa Balotelli'nin yaptığı da o kadar yanlış.
Transfer den dolayı böyle yapıyor falan diye konuşmak çok saçma.

Sergen salak değil, bile bile yapıyor bu açıklamayı.
bu hafta salladığı üçüncü kişi bu, yeni bir karşı koyma hazırlamiyorsa kendisine bir şey bilmiyorum. cuma günü görürüz bunu.

bu arada bahsettikleri video için bende aynı kanidayim, beyni yok bu çocuğun. kendi evinde havayı fişek patlatıp billasini yakan adamda beyin yoktur.
gelelim o gün sergwnin açıklamasına konu olan olay hazırlık maçında yaptığı lakayit hareket ve çok haklı o konuda

bu arada bahsettikleri video için bende aynı kanidayim, beyni yok bu çocuğun. kendi evinde havayı fişek patlatıp billasini yakan adamda beyin yoktur.
gelelim o gün sergwnin açıklamasına konu olan olay hazırlık maçında yaptığı lakayit hareket ve çok haklı o konuda
Aman işte Sergen'in üstüne başka nasıl gidicek cincon buz kovası ile ilgileneceklerine bizle uğraşıyorlar çohhh hoşuma gidiyorr bu durum;)

Ya bu adam zaten delinin önde gideni. Bunun saymakla bitmez tuhaf hareketleri var. O maçı ben izlediğim bu çocuk mal demiştim ilk izlediğim de. Kesin o videoyu maçtan önce izletmislerdir kendisine, sana zamanında şöyle dediler filan gibisinden. Bütün suç o videoyu izletenlerde bence :)

Beşiktaş ya da başka takım fark etmez. Terbiyesizlik terbiyesizliktir. Terbiyesizliği savunan da ya terbiyesiz ya fanatiktir.

Ya bu adam zaten delinin önde gideni. Bunun saymakla bitmez tuhaf hareketleri var. O maçı ben izlediğim bu çocuk mal demiştim ilk izlediğim de. Kesin o videoyu maçtan önce izletmislerdir kendisine, sana zamanında şöyle dediler filan gibisinden. Bütün suç o videoyu izletenlerde bence :)
hatirliyorsun değil mi o gün Mancini hocamın nasıl sinirlenip bunu oyundan aldığını.
ben balotelliui çok severim, FM kariyerlerimde yedek bile olsa kadromda hep vardır ama bu adam bir maçlık adam işte.
ha bu hareketi yaptı gündem oldu bak gör haftaya sergeni haklı çıkartacak bir hareket yapacak.

hatirliyorsun değil mi o gün Mancini hocamın nasıl sinirlenip bunu oyundan aldığını.
ben balotelliui çok severim, FM kariyerlerimde yedek bile olsa kadromda hep vardır ama bu adam bir maçlık adam işte.
ha bu hareketi yaptı gündem oldu bak gör haftaya sergeni haklı çıkartacak bir hareket yapacak.
Zaten o potansiyel var bu adamda. Yani her türlü manyakligi yapabilir. O maçta Manciniyi hiç umursamamisti bile. Biraz iş ahlakı olsa bu adamı şuan İtalya da büyük takımlarda izliyor olurduk. Ben bu çocuğun kariyerini Batuhan Karadeniz'e benzetiyorum hep. İkiside acaip potansiyelliydi ama kendilerini bitirdiler

Beşiktaş ya da başka takım fark etmez. Terbiyesizlik terbiyesizliktir. Terbiyesizliği savunan da ya terbiyesiz ya fanatiktir.
Terbiyesizligi savunmuyoruz sadece çok eski yemeği ısıttıranlar bundan nemalanmak isteyenlerde terbiyesizdir :)

Zaten o potansiyel var bu adamda. Yani her türlü manyakligi yapabilir. O maçta Manciniyi hiç umursamamisti bile. Biraz iş ahlakı olsa bu adamı şuan İtalya da büyük takımlarda izliyor olurduk. Ben bu çocuğun kariyerini Batuhan Karadeniz'e benzetiyorum hep. İkiside acaip potansiyelliydi ama kendilerini bitirdiler
batuhani hiç deme.
30 yaşına geldi akillanmadi gerizekali, aynı senenin ürünü galiba bunlar ikisi de 91 li okmasi lazim

batuhani hiç deme.
30 yaşına geldi akillanmadi gerizekali, aynı senenin ürünü galiba bunlar ikisi de 91 li okmasi lazim
Aynı jenerasyon ikisi de. Batuhan İstanbul'un ışıltılı hayatına kaptirmasa kendini şuan ülkenin en büyük forvetlerinden biriydi. Beşiktaş için büyük kazanç olacaktı ama olmadı işte

Geri