Baloncuklu Naylonlar Piyasadan Kalkıyor!

Konu sahibi son olarak 1280 gün önce görüldü

063015bubble_1280x720.jpg

Baloncuklu naylonların üreticisi Sealed Air Corp. isimli firma, baloncuklu naylonların yeni versiyonunun zincir diziliminde olacağını ve patlamayacağını duyurdu. Baloncukların patlamaması eşyaların taşınması sırasında mükemmel olsa da baloncuklu naylon tutkunları için (yani neredeyse herkes için) bu kötü bir haber.

anigif_enhanced-32542-1394658114-5.gif

Eğer bu haber sizi hüzünlendirdiyse, işte baloncuklu naylonlar piyasadan kalktıktan sonra bile baloncuk patlatabilmenizin 5 yolu.

Sanal baloncuk patlatma

baloncuk-patlat-1-1-s-307x512.jpg

Gerçeğinin yerine geçemese de buradan online olarak balon patlatabilir veya 0,99$'a bu iPhone uygulamasını kullanabilirsiniz.

Baloncuk patlatmalı anahtarlık

8WmP0W3Xz5ibGcTkpETY=--le_invenzioni_giapponesi_piu_pazze_di_sempre.jpeg

Bu elektronik baloncuk patlatmalı anahtarlık, ThinkGeek'in balon patlatma güdüsünü tatmin etmek isteyenler için sunduğu bir ürün.

Baloncuk patlatma takvimi

Love-Hate-Bubble-Wall-Calendar.jpg

Günde sadece bir adet balon patlatmak tüm baloncukları aynı anda patlatmayı yavaş yavaş bırakmanıza yardımcı olabilir. (irade istiyor)

Baloncuk patlatmalı iPhone kılıfı

656.jpg

Baloncuk patlatmayı seviyor ama çevrenizdekilerden nefret mi ediyorsunuz? Bu iPhone kılıfı sizin için!

Baloncuklu tulum

bobleplast-dragt-fra-stenerfilmen-dude-wheres-my-car-47-215.jpg

Tüm baloncukları patlayana kadar bu tulumda yuvarlanabilirsiniz.

Eğer hiçbiri işe yaramazsa, 3500 $'lık bu makineyle kendi baloncuklu naylonunuzu yapabilirsiniz:

newair-express.jpg

İyi eğlenceler

hAHt5dq.gif

"Ben eski alışkanlıklarımdan vazgeçmem" diyorsanız de Sealed Air'e ithafen change.org'da başlatılan bu kampanyaya destek verebilirsiniz!

UscWYCUeEjpXxsI-800x450-noPad.jpg

Sevgili Sealed Air Yetkilileri,
Bu naylonları her gün milyonlarca insan esas amacı dışında da kullanarak, yani hava kabarcıklarını patlatarak stres atıyor. İnsanların patlatamayacağı naylonlar dünya nüfusunda kişi başına düşen stres kat sayısını arttırarak büyük bir felakete yol açabilir. Lütfen bu kararınızı tekrar düşünün ve bu naylonların üretimden kalkmasını engelleyin. İsterseniz hava kabarcıksız, patlatılamaz naylonlarını bir premium ürün olarak piyasaya sürebilirsiniz.

Muhatabı
Sealed Air

Balonlu ambalaj paketleri değiştirilmesin. Patlatılabilen balonlu ambalaj paketi istiyoruz.

Küçükken "çıt çıt" sesleriyle patlatmak nasıl eğlenceliydi :p

niye :T: kaldırmasınlar patlatcaz biz :T:

Ben çok zevkle patlatıyordum onları ya:(

Ama konu uzundu okuyamadım neden kalkıyormuş ki=)

Ben çok zevkle patlatıyordum onları ya:(

Ama konu uzundu okuyamadım neden kalkıyormuş ki=)

baloncuklu naylonların yeni versiyonunun zincir diziliminde olacağını ve patlamayacağını duyurdu. Baloncukların patlamaması eşyaların taşınması sırasında mükemmel olsa da

daha konunn başı ne üşengçsn =)

baloncuklu naylonların yeni versiyonunun zincir diziliminde olacağını ve patlamayacağını duyurdu. Baloncukların patlamaması eşyaların taşınması sırasında mükemmel olsa da

daha konunn başı ne üşengçsn =)

Ya uykum var da ondan =))

biz tek tek patlatırdık, bazıları gelip naylonu kıvırıp hepsini patlatırdı. zevkimizin içine ederlerdi :T:

ya ben hala canım sıkıldıkça patlatıyorum bunları :T:
dur gidip alayım depodan

Geri