Balon Etekler Yeniden Trend Oluyor

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Mini etek, uzun etek ve elbise formundaki balon etekler 90'lı yıllar ve 2000'lerin başında oldukça modaydı. Birçok kombinin en "tatlı" parçası sayılabilecek bu etekler genelde bol parçalarla kombinlenebiliyor.

Bahar mevsiminin soğuk havalarında kazaklarınızla tercih edebileceğiniz kombinler yapabilirsiniz. Topuklu ayakkabılarla tercih edebileceğiniz gibi sonraki görseldeki şekilde spor ayakkabılarla da tercih edebilirsiniz.

Biraz daha salaş ve günlük bir stilde kombinler yapmak için yine bahar aylarının habercisi olan parçalardan kot ceketlerden ve rahatlık için spor ayakkabılardan yana kullanabilirsiniz tercihinizi.

Blazer ceketler spor ve klasik birçok stille uyum sağlayabilen parçalar. Oldukça havalı duran bu parçalarla balon etekleri tercih etmek havalı ve bir o kadar da zarif bir kombin elde etmenizi sağlar.

Bu etekler layering trendiyle tercih edilip içine giyilen gömleklerle tercih edilebilir. Son olarak en fazla beyaz renkteki eteklerin kullanıldığını da söyleyebiliriz. Beyaz bütün renk ve desenlerle uyum sağlayacağı için rahatlıkla kullanabilirsiniz.
1713505251050.jpeg
1713505260735.jpeg
1713505270959.jpeg
1713505281575.jpeg
1713505294332.jpeg
Kaynak

Uzun olanı gelinlik gibi olmuş…

Bir şalvarı bir de şu balon eteği sevmiyorum.

yok yav. bunun moda oldugu donem, bolero giysileri de modaydi. bolero'nun modasi nasil geri getirilmeyecek kadar kotuyse, bu da oyle. inanmayin, kanmayin, normallestirmeyin. pls. :emoji_kissing:

Ay üniversite dönemimin modası. Giymiştim ben :d Aslında ikinci ve üçüncü görsel kombini fena değil ama şimdi giymem. Hem artık ünideki kilomda değilim (geçen sene o kiloma yakındım ama artık 40 beden biriyim - ühü) hem de insanın beğenileri değişiyor. Seksenler modası tam benlik. İnşallah yüksel beller, vatkalar bir yere kaybolmaz, yüksek omuzlar, oversize gömlek ve kabanlar bir yere kaybolmaz.

Moda olduğu dönemde bile pek tercih edilmezdi.

O ne kız altına mı sıçtın" tadındaki sallamalarıma hazır olan giysin, bu ne ya sidik torbası gibi, ıy, b a d .

Geri