Balküpü

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Balküpü'm canımın dibii, çok çok severim çok tatlıdır iyiki tanıştım dediğim insanlardan biridir.
Bir dost,kardes,sırdas bende o her şeydir.:srl:
Kahveyi çok sever içmeden duramaz,vaz geçilmezidir.

'' Gel bana kahve ol dedim, daha nasıl seveyim'' felsefesi ile hareket eder:kiki:

Pamuk gibi kalbi vardır,her şeyin en iyisini en güzelini hak eder. :kiss:

tumblr_mjp671OOxS1rwx83mo1_500.gif

tumblr_inline_mzzjt15aMW1qaqk32.gif

Sıcakkanlı sevdiğim düşünceli bi arkadaşımdır .Sohbetide çok hoştur :)

Adi üstünde tam bal gibi bi kiz :)
Neseli, espirili, cana yakin.
Kalici olsun hep buralarda :)

Balküpü ımmm nasıl anlatsam. :)
Aynı nicki gibi şeker mi şeker bi hanımefendi. Burada gördüğüme de çok sevindim. Sevdiğim güzeller arasında. Kahve güzeli desem yanlış olmaz; çok seviyor. :p Ayrıca meslektaşız da. Umarım her şey gönlünce olur canım benim ne yazsam eksik kalır; seviliyorsun çokça bunu bil yeter. :srl::kiss:

ortak noktamız olan kahve sayesinde ufak ufak diyaloglarımız oldu. karakter olarak fazlasıyla sıcakkanlı. seni burada gördüğüme sevindim kafi pirensıs :p

Bir nick bir insana bu kadar mı yakışır :p kahve düşkünü kendisini çok seviyorum iyi ki burdasın :)

Cok tatli semaptik biri cana yakin nicki tam kendisine uygun:)

Şeker küpü :cici:
Kahve ve kitabın eksin olmasın hiç.

Kalbini sevdiğim :cici:
Hal hatır bilen , sadece iyi günde değil mutsuz anında da yanında sana destek veren tatlı mı tatlı hatun :* Canımsın , Seviliyorsun..

Bu hatunu forumdan uzaklaştıran sebebi merak etmiyor değilim doğrusu çok tatlı bir insan.

Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla iyi bir insandı. Şimdi nerelerdedir kim bilir. Keşke buralarda, aramızda olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri