balık yağı kas yaparmı?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Balık yağı omega 3 seçeneği sayesinde. vücuttaki kasları güçlendirerek kas oluşumuna fazlasıyla etki yapmaktadır. özellikle spor öncesinde alınan balık yağı kasların daha esnek açılmasına sebep vermesiyle antreman sırasında daha performanslı geçmesine sebep olur. Fakat dikkat edilmesi gerekir ki balık yağı akşam yemeğinden sonra alınırsa kilo almanıza sebep olur.

Gerçeğini söylüyorum. Hiçbir besin kas yapmaz.
Kas hücrelerinde çoğalma özelliği yoktur.
Hiperplazi olmazlar.

Omega 3 aslında bir yağ asidi değildir. Yağ asidi ailesidir.
Sondan üçüncü bağ da çift bağ vardır. Kırıktır uzaysal yapısı. Bu yüzden hücre zarı akışkanlığını arttırırlar.

Alınması gerekir ama fazla almak da zararlı olur.

Hiperplazi olmazlar.

Sondan üçüncü bağ da çift bağ vardır. Kırıktır uzaysal yapısı. Bu yüzden hücre zarı akışkanlığını arttırırlar.

Hücrelerin çoğalması değil, kasların büyümesi söz konusu

niye zorlandığını canlandıramadım kolun mu dönmüyor :D

imagine et kanki bak anlatıyorum. emniyet kemeri solda. ben sağ elle sol omuzumun ıcık daha yukarısındaki emniyet kemerine uzanırken memiklerim gelişmiş olduğundan yetişmemi engelliyor :u1:

Kim diyor ya kas hücreleri çoğalmaz diye? Bilginizin olmadığı konuda fikriniz de olmasın arkadaşlar. Kusura bakmayın ama en sinirlendiğim şeydir bu, özellikle de konu vücut geliştirme olduğunda..
Birde sanki ayet niteliği taşırcasına net ve kesin yargılarla cümle kuruyorsunuz falan ıyy sinirlendim yine. Mantıken de fazla kas zararlı değil aksine yararlıdır, metabolizmanızı canlandırır sizi dinç tutar, yağ yakmanızı kolaylaştırır vs. vs. bir sürü yararı var ama önce şu Hiperplazi mantığınızı değiştirin, okuyun öğrenin, buyrun!

@Єναηєscєηcє

Hipertrofi Nedir - Hipertorfi Çeşitleri ve Hiperplazi | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Hiperplazi olmazlar.

Bir önceki postta yazdıklarımı okur musunuz..

Yapmayın arkadaşlar şimdi hipertrofi olamaz demedim ^^ Hiperplazi olamaz dedim. Üstüme haksız yere saldırmayın, yanlış olan bir bilginin doğrusunu söyledim. :)
Ah Galileo Galilei ah. . :) Tarih tekerrürden ibaret gerçekten :)

Ona bakarsanız televizyonlarda kolesterol diye duyduğunuz şeyler de LDL HDL falan kolesterol değil lipoprotein.
Hımm madem eleştireceksiniz beni o zaman bari şunu deyin ^^ Bu bilimsel anlamadığımız ayrıntılarla neden kafamızı şişiriyoruz bak bunu kabul ederim. :) Sorun yok ama yazdıklarım doğru :) Sende bunu kabul et asdf.

Bir tarışma yok, öyle bir cümle de kurmadım ^^ Sadece doğru bir bilgi yazdım görüşümde, kimse de bir itiraz ettiğim özel olarak :)

Bana demişsin ama siz tartışmak istiyorsunuz sanırım, iyi akşamlar diliyorum.

Ya bir de bana link atmayın, ben onların hepsini biliyorum zaten ;) Biyoloji ile ilgili sorunuz olursa kapımı tıklatın yardımcı olurum ^^ ;)

Evet kas hücreleri çoğalmaz. Çok minumum bir çoğalma vardır o da hasar görmesi ile alakalı, o da yetersiz zaten. Olay budur? Farklılaşmanın %99'u anne karnında biter.

Hipertrofi iyi mi derseniz? Evet bir yere kadar iyidir ama abartısı çok zararlıdır. .
Sanki kötü bir şey yazdım ya tepki alıyorum asdf :) İyi akşamlar yeniden ;)

Not: Ben etiketlenmeyen bir üyeyim ^^ :) Boşuna uğraşmayın. . Zamanınızı harcarsınız.

Bakın dediğim gibi diyet önemsiz demiyorum. İnsan vücudundaki gelişim hızı beslenmeyle doğrudan bağlıdır. Ancak burada başka bir şey, derinlemesine, bilimsel bilgi açısından hiçbir değeri olmayan blog yazıları ile değil de, bilimsel yabancı kaynaklardan araştırırsanız dediklerimin doğru olacağını göreceksiniz. :)

Tepki göstermenizi hak ettiğimi asla düşünmüyorum ^^ Haksız yere üzdünüz beni .s .s

Yapmayın arkadaşlar şimdi hipertrofi olamaz demedim ^^ Hiperplazi olamaz dedim. Üstüme haksız yere saldırmayın, yanlış olan bir bilginin doğrusunu söyledim. :)
Ah Galileo Galilei ah. . :) Tarih tekerrürden ibaret gerçekten :)

Ona bakarsanız televizyonlarda kolesterol diye duyduğunuz şeyler de LDL HDL falan kolesterol değil lipoprotein.
Hımm madem eleştireceksiniz beni o zaman bari şunu deyin ^^ Bu bilimsel anlamadığımız ayrıntılarla neden kafamızı şişiriyoruz bak bunu kabul ederim. :) Sorun yok ama yazdıklarım doğru :) Sende bunu kabul et asdf.

Bir tarışma yok, öyle bir cümle de kurmadım ^^ Sadece doğru bir bilgi yazdım görüşümde, kimse de bir itiraz ettiğim özel olarak :)

Bana demişsin ama siz tartışmak istiyorsunuz sanırım, iyi akşamlar diliyorum.

Ya bir de bana link atmayın, ben onların hepsini biliyorum zaten ;) Biyoloji ile ilgili sorunuz olursa kapımı tıklatın yardımcı olurum ^^ ;)

Evet kas hücreleri çoğalmaz. Çok minumum bir çoğalma vardır o da hasar görmesi ile alakalı, o da yetersiz zaten. Olay budur? Farklılaşmanın %99'u anne karnında biter.

Hipertrofi iyi mi derseniz? Evet bir yere kadar iyidir ama abartısı çok zararlıdır. .
Sanki kötü bir şey yazdım ya tepki alıyorum asdf :) İyi akşamlar yeniden ;)

Not: Ben etiketlenmeyen bir üyeyim ^^ :) Boşuna uğraşmayın. . Zamanınızı harcarsınız.

Bakın dediğim gibi diyet önemsiz demiyorum. İnsan vücudundaki gelişim hızı beslenmeyle doğrudan bağlıdır. Ancak burada başka bir şey, derinlemesine, bilimsel bilgi açısından hiçbir değeri olmayan blog yazıları ile değil de, bilimsel yabancı kaynaklardan araştırırsanız dediklerimin doğru olacağını göreceksiniz. :)

Tepki göstermenizi hak ettiğimi asla düşünmüyorum ^^ Haksız yere üzdünüz beni .s .s
Size hipertrofi nasıl olmaz, olur işte buyrun deyip link atmadım.. HİPERPLAZİ yoktur olmaz, kas hücreleri çoğalmaz dediniz, benim tepkim onaydı, ve hala ona tepkiliyim.. Attığım linkteki yazıda hiperplazi nin bir çok hayvan ve kediler üzerinde yapılan deneylerle mümkün olduğunu okursanız anlarsınız.. Attığım link sıradan bir blog sayfası değil, Türkiye'nin spor bilinci olan, en büyük vücut geliştirme sitesi, bilimsel makalelerden derlenmiş, okuyalım cahil kalmayalım diye toplanmış bir yazı, üstelik yazının sonunda kaynaklar tek tek belirtilmiş.. Sıradan yazı değil yani. Sonuç olarak hiperplazi vardır, yoktur diyen attığım linkin HİPERPLASİA kısmını okuyabilir :) Hipertrofi Nedir - Hipertorfi Çeşitleri ve Hiperplazi | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Balık yağı kas yaparmı bilmem ama,tek başına sanmam,Boyu uzattığı gerçek,ben küçükken annem bana çok içirmiş,boyum 1,76 :)

Geri