Balık Etli Kadınların Gündelik Hayatlarında Yaşadıkları Problemler

Konu sahibi son olarak 1739 gün önce görüldü
1. Aşırı Terleme Sorunu

1. Aşırı Terleme SorunuHerkesin korktuğu ancak balık etli olanların sık sık yaşadığı aşırı terleme sorunu...

2. Koşmak

2. KoşmakKoşmak bilhassa kilolu bir kadın için oldukça zordur, koşunca fazla kilo olan yerlerin sallanması da korkuların en fenasıdır...

3. İç Çamaşırları

3. İç ÇamaşırlarıGüzel görünmek için aldıkları iç çamaşırlarının içine sığdırılmaya çalışılan iri göğüsler ve istenmeyen görüntüler...

4. Tatile Çıkmak

4. Tatile ÇıkmakTatile gitmek için gün sayan hevesli kadınlar vücut hatlarını mayolarla saklamakta zorlandıklarından hevesleri kursaklarında kalır.

5. Kariyer

5. Kariyerİş yerinde hep tonton teyze rolünde tanınır ve cesur ve inatçı kadın rolüne uygun görülmezler. Ve bazı işlerde, işe alma aşamasında kilo bir engel teşkil edebilir.

6. Beğenilmeme Korkusu

6. Beğenilmeme KorkusuKarşı tarafın kendilerini kiloları yüzünden beğenmemesinden duygukları korku...

7. Uyurken Horlama

7. Uyurken HorlamaFazla kilolar sebebiyle uyurken horlamak.

8. Kıyafet Sorunu

8. Kıyafet SorunuGeniş ve kilolu bacaklar, kalça ve göbek, her istediğiniz kıyafeti almaya mani olur. Bunun yerine istemediğin ama bedenine olanlar ile yetinmek zorunda kalırsın. Öncelikle sağlığınız için fazla kilolarınızdan kurtulmak adına bir uzmandan yardım alın.

Alıntı

Ama tatlılar genelde. Ben yine de olmak istemezdim. Böyle iyiyim çok şükür.

Balık etli nedir ya hu , niye erkeklere kullanmıyorlar böyle tabirler

Görselde ki kadınlar, bilhassa balık etli değiller. Hem balık etli kadınların çok sevilmek dışında ne problemleri varmış :P

Bunlar balinaya kacmis, balik etli demek bana hakaret olmus biraz;))

Görselleri gören forum kadınlarının mutluluğu müthiş..
- tombul arkadaşlar bunu beğendi.

Fatgirl ne bakardık beeah zamanında
Palamut sohbetten ayrıldı..

Abi bunlardan kışlık odun çıkar üstünede bir ton artar.
Eskidendi o BuYuCu tombul sever.herkes bizi tombul şişman seviyor diye tanıdı.sonradan adımız adultcu BuYuCu oldu.boşuna demedim yıllarca. Tombul Dünyam diye :D
@eviL bunları görünceye geveze.netdeki misSy (derya ) aklıma geldi.
Bunlar insan yer.:D
@BuYuCu, al sana tombul dünya.^^

Adele eridi balık etli devri bitti.:(

Salin bizi bi yahu.

Problem yaşadığını düşünüyorsa bir kadın bunu kendisi zaten çözer, insan nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalıdır.
Moda ya da estetik sektörü kazansın diye her kadını benzer görünüme sokma çabaları çok anlamsız geliyor bana ancak sağlık açısından bir sorun varsa işte o zaman duruma bakılır.

"Güzel kadın dediğin zayıf ve uzun boylu olmalı" klişesine karşı çıkan ve karısına aşık bir adam.

Karısının Kilolarıyla Dalga Geçenlere Verdiği Dersle Herkese İlham Olan Adam - Yemek.com

karisinin-kilolariyla-dalga-gecenlere-mektup-yazan-adam.jpg

Geri