Balık Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
derinlere ceker,anlayamazsin

bunu yazar iken,avatarima baktim ve bir gülme geldi

derinlere ceker,anlayamazsin

bunu yazar iken,avatarima baktim ve bir gülme geldi
Bırak şimdi bu boş konuları, özledik! Aklımızda deli sorular..
Çok çok büyük mevzuları kaçırıyor olmana bir miktar üzüleceksin.. çöz tatlım o işi, öptüm.

Bırak şimdi bu boş konuları, özledik! Aklımızda deli sorular..
Çok çok büyük mevzuları kaçırıyor olmana bir miktar üzüleceksin.. çöz tatlım o işi, öptüm.
söyle seyler söyleme-
kahrimdan ölebilirim

Baliklar
Kafayi temiz siyirmak istersen .ddd

bu aralar kendimce gezegen/burc derecelerine sardim ve okuyorum. kendi haritamdaki yerlesimlerin cogu 'balik burcu' derecesinde. hi, ben de sizdenim

Çin Astrolojisi ve de felsefesinde koi balığı ile özdeşleştirilir. Koi, akıntıya doğru yüzmüş, zayıf bir balikken asla pes etmemiş, su tanrısının da desteği ile amacına ulaşmış ve bir ejderhaya dönüşmüştür. Balık, Neptün ve Jüpiter harmanı olan mucizenin burcudur; kendini aşmaktir, imkansızın imkanli hale gelmesidir. Tarot kartındaki kader çarkı gibidir; sürpriz ve gizemle doludur. Astrolojide bulunduğu ev uğurlu kabul edilse de, yoruma çok açık değildir; tılsımlıdır.
Bir çok hiç gibi görülen, dışlanan Balıklardan nice ejderhalar çıkmıştır. Albert Einstein buna güzel bir örnek.

bu aralar kendimce gezegen/burc derecelerine sardim ve okuyorum. kendi haritamdaki yerlesimlerin cogu 'balik burcu' derecesinde. hi, ben de sizdenim
astroloji ve burc ozelliklerinden anlayan bir kac kisiyle ''tahmin et hangi burcum'' oyununu oynuyorduk. hepsi balik (gozler ve bakislar, dudak, tarz) ve basak (burun ve cene bolgesi) demisti benim icin. daha once balik burcu ozelliklerimi hic fark etmemistim ben oysa. dedigim gibi, haritamda cogu yerlesimler balik burcu derecesinde. basak da yukselenim zaten. insanlar sizi gordugu zaman ilk yukseleninizin ozelliklerini gorur ve haritanizda dominant olan burcun (-gezegen) ozelliklerini

Talaş hanım yine bir işler çeviriyorsun da, dünyanın en iyi burcunu ve burca mensup olan majik efendi gerçeğini tekrar gözden geçirmenizi rica ederim.

Geri