Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bırak şimdi bu boş konuları, özledik! Aklımızda deli sorular..derinlere ceker,anlayamazsin
bunu yazar iken,avatarima baktim ve bir gülme geldi
söyle seyler söyleme-Bırak şimdi bu boş konuları, özledik! Aklımızda deli sorular..
Çok çok büyük mevzuları kaçırıyor olmana bir miktar üzüleceksin.. çöz tatlım o işi, öptüm.
söyle seyler söyleme-
kahrimdan ölebilirim
ne olmak isterdin? başak mı...Burcumu değiştirebilme imkanım olsaydı..
Olur valla.. başaklara aşığım evettt. En yakınımda iki başak var çoook severim e bi de senin huyun suyun.. neden olmasın yaniiine olmak isterdin? başak mı...
astroloji ve burc ozelliklerinden anlayan bir kac kisiyle ''tahmin et hangi burcum'' oyununu oynuyorduk. hepsi balik (gozler ve bakislar, dudak, tarz) ve basak (burun ve cene bolgesi) demisti benim icin. daha once balik burcu ozelliklerimi hic fark etmemistim ben oysa. dedigim gibi, haritamda cogu yerlesimler balik burcu derecesinde. basak da yukselenim zaten. insanlar sizi gordugu zaman ilk yukseleninizin ozelliklerini gorur ve haritanizda dominant olan burcun (-gezegen) ozelliklerinibu aralar kendimce gezegen/burc derecelerine sardim ve okuyorum. kendi haritamdaki yerlesimlerin cogu 'balik burcu' derecesinde. hi, ben de sizdenim