Balık Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
Balık ve Terazi'den olmuyormuş. Bu süreçte bunu anladım. Gerçi Terazi ile olan var mı ya? Olmuyor, uygun burç bulamıyoruz.

Seni duygusal düşünemedim Türk gözümde bir canlanmadı.
En çok gülüp güldüren erkekler en çok duygusal içi yanan acı çeken ama belli etmeyen erkeklerdir. (Böyle bi şey vardı sanki ya )

işte o benim!
Beni ara;
0505…..

Hareketlere bak Allahım ya :D
Hem komik hem sarışın.

Jüpiter ve Neptün ün yönetimindeki mucizevi burç. Tropikal zodyakta 19-20 Şubat ile 20 Mart aralığına düşer. "Öldük,bittik mahvolduk" dedirten, hiç bitmeyecek sandığımız kış sona ermiştir, güneş ışıklarını serpiştirmeye başlamış, çiçekler açmaya başlamıştır. Balık da böyledir. Horoskobunuzda hangi eve düşüyorsa o ev mucizelere gebedir. Jüpiter in büyük talihi ile Neptün ün uç hayalleri bir araya gelmiştir. Mucizeyi ve umutları temsil ettiği gibi nihilizmi de temsil eder. Diğer su burçları gibi çok hissiyatlidir. Hislerini rüyalar aracılığı ile percinleme olasılıkları fazladır. Eğer Neptün birinci evlerini ya da yukselenlerini görüyorsa, bakışları hülyalı olur. Iri gözlü olurlar ve çevreye dalgın bir imaj verirler.Haritanin durumuna göre değişebilmekle birlikte Akrep,Oğlak,Boğa ve Yengeç burçları ile iyi anlaşırlar.

Evet arkadaşlar uzman yorumunu okuduktan sonra en sevdiğim burçlar Akrep, Oğlak, Boğa ve Yengeç olarak sıralandı.. İkizler ve terazi benden uzak dursun..
Peki @Nyctophilia hangi iki aynı burç birbiriyle iyi anlaşır..

Evet arkadaşlar uzman yorumunu okuduktan sonra en sevdiğim burçlar Akrep, Oğlak, Boğa ve Yengeç olarak sıralandı.. İkizler ve terazi benden uzak dursun..
Peki @Nyctophilia hangi iki aynı burç birbiriyle iyi anlaşır..

Aynı elementleri arkadaşlık ilişkilerinde, besleyici elementleri (toprak-su, ateş-hava) ikili ilişkilerde daha uyumlu buluyorum.

Geri