Balık burcu 23 Eylül 2019 pazartesi günlük burç yorumu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

Bu kadar işsiz varken sürekli burçlar da işten bahsetmek çok komik yahu :) mülakata girdik bugün! Hani onunla ilgili hiç bir şey yok.

Nasıl geçti bakalım aldin mi isi

Beklediğim den çok daha ciddi bir firma çıktı canım. Şimdi öncelikle teknik ve görsel şemalar geldi önüme, aralarında ki farkı buldum, onun dışında teknik aletler ile ilgili şeyler vardı, fizik ile alakalı. Bir de matematik sorusu vardı :) onun dışında sohbet ettik biraz. Müdür çok şeker adamdı, böyle bir adamla çalışmayı herkes ister. Kurumsal bir firma olması güzel, tekrar bir görüşme için çağıracak lar. Altı kişi vardı bugün mülakat giren iki tanesini ben eledim :) diğerlerini bilmem.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Run'un balık burcu olduğuna hayatta inanmam! Run'dan olsa olsa akrep burcu olur:utanm:

Ay hanımcığım ben de anlamıyorum, yalnız akrep kadınları severim çok sevisgen oluyorlar. Balık burcu çok saftirik ya, hiç bana göre değil.

Geri