Balenciaga'nın yeni koleksiyonu sosyal medyada olay oldu!

Konu sahibi son olarak 1954 gün önce görüldü

Dünyaca ünlü Fransız moda devi Balenciaga, sonbahar sezonu için yayınladığı fotoğraflarla dikkat çekti. Instagram gönderileriyle bir anda sosyal medyanın gündemine düşen markaya 'bu hesabı kim yönetiyor?' şeklinde sorular yönetiliyor.

Balenciaga'nın yeni koleksiyonu sosyal medyada olay oldu!

Instagram'da 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Fransız lüks giyim markası Balenciaga son paylaştığı fotoğraflarla yine konuşulmayı başardı.

Sıradışı koleksiyonlarıyla Beyoncé, Adele, Meghan Markle, Kardashian kardeşler gibi birçok ünlünün tercih ettiği marka, sosyal medyadan gelen tepkilere bakılacak olursa birçok kişinin 'moda' kavramını sorguluyor. 4.635 euro'ya (41.715 TL) satılan elbiselere yapılan benzetmeler internet kullanıcılarını güldürüyor.
Screenshot_10

Screenshot_12

1

2

3

4

5

6

9

10

11

Entari giyerek kamufle olmayan çalışan PKKlılar gibi değiller mi?

@Yarmagül kullandigimiz cikartmalarin kulaklarina benzemio mu?

Kirmizili beni benden aldi.
Ne yalan sölim simdi?

Vatka vatka olalı böyle eziyet görmemiştirr

Moda değişti artık fakat robot çağında çok da anormal olmayabilir. Neyse ki moda ile hiç ilgilenmiyorum yoksa vay halimize.:)

990d5eba16d2c2461e73e1866eded220--gareth-pugh-avantgarde.jpg

Balenciaga'ya zaten nötürdüm iyice soğudum.
Kara lastiklerin, naylon çizmelerin moda olmasını anladık da, güzellik algısını yerle bir etmek için köyde fındık,fıstık toplayan teyzelerimin kıyafetlerinin içine erkek sokmak da nedir.
Bu saçma kreasyona rağbet gösteren müptezelleri anlamıyor ve tiksiniyorum.

Balenciaga kitlesi ve urunleri ile zaten korku filmi sektorune girmeliydi. Neden moda

Geri