Bale öğrenmeye kaç yaşında başlanır?

Konu sahibi son olarak 663 gün önce görüldü
Bale öğrenmeye kaç yaşında başlanır?

Artistik jimnastiğe 4 buçuk yaşında başlamıştım. topu yuvarlarken zorlanıyodum çünkü top kollarımdan büyüktü. erken yollayın

anaokulunda basladim ilkokul bitene kadar. Simdi split yap deseler,ceyrek anca yaparim herhalde .)

Yiğenim 4 buçuk yaşında başladı şimdi kuğu yapıyo kendini sürekli. ayağını arkadan kafasına kadar kaldırıyo .p

Yeğenim 2.5 yaşında kız kardeşim bale okuluna göndermeyi düşünüyor :/

en uygunu 4-5 yasında gıbı su an kardesımı gondermelerını ıstıyorum mesela =)

Dil ogrenmeye başladıgini görünce daha çabuk öğrenir ve alısiyor diye düşünüyor ki bence çok erken.
4 yaş daha oluru var gibi geliyor aslında.

Dil ogrenmeye başladıgini görünce daha çabuk öğrenir ve alısiyor diye düşünüyor ki bence çok erken.
4 yaş daha oluru var gibi geliyor aslında.

evet su an benım kardesımde ıngılızce alfabe sayılar renkler bılıyor turkceden daha cok bılıyor ama bale ayrı konu sımdı oyun cagı oldugundan onlara yakın gelmeyebılır kucukken

evet su an benım kardesımde ıngılızce alfabe sayılar renkler bılıyor turkceden daha cok bılıyor ama bale ayrı konu sımdı oyun cagı oldugundan onlara yakın gelmeyebılır kucukken

Iste bende öyle düşünüyorum ama taklit etme ve ogrenmeye açık olduğunu düşünüyor ki ben karşıyım hatta ben şu yaşında krese gitmesine bile karşıyım açıkçası.

Iste bende öyle düşünüyorum ama taklit etme ve ogrenmeye açık olduğunu düşünüyor ki ben karşıyım hatta ben şu yaşında krese gitmesine bile karşıyım açıkçası.

ben uzun sure kreşte çalıştım asıl alanım çocuk gelişimi ve eğitimiydi , egıtıme acık en ıyı yas grubu 5 hatta 6 ıdı

bale ney la
halk oyunlarına katılıyım
az çayda çıra oynayım demessiniz zaten

ben uzun sure kreşte çalıştım asıl alanım çocuk gelişimi ve eğitimiydi , egıtıme acık en ıyı yas grubu 5 hatta 6 ıdı

Bende çocuğun spor alışkanlığının okul ile başlaması taraftariyim bale nin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum vücut esnekliği açısından en güzeli jimnastik ve spor alışkanlığı kazanması olur.

Geri