balayini karabuk dururken venedik'te yapmak isteyen kiz

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
şimdi bugün baktığımızda sen annenin babanın evinde kuru sokum yiyorsun, çay yap, kahve getir, su getir nidalarıyla yaşıyorsun. annen köşe bucak sana koca ararken evde kırıp dizini oturuyorsun. çakma adidas yeşil eşofman altınla pazardan domates seçiyorsun. instagram bile seni kurtaracak durumda değil ama şans ya bu işte, buluyorsun bir tane koca, evleniyorsun. düğünü, şunu bunu erkek tarafına kitliyorsunuz. neyse efendim düğün bitiyor balayı falana geliyor sıra damata yapıştırıyor lafı bizim ayten ''venedik'e gidelim mii'' ulan sen babanın evinde televizyonda bile venedik'i görmedin, güzelim karabük dururken ne işin var venedik'te

tapotalk'tan gonderildi.

En olmadı yurt içi tatil mekanlarından birini seç alt tarafı balayı odadan çıkmıcaksınız ki ne fark eder mis gibi Antalya Bodrum dururken elin gavurlarına döviz harcamaya..

abi hatunlar kendi aralarinda "ay ben venedik'te, ben paris de yaptim" falan diye sidik yaristiracak amac bu. yoksa bir hafta odadan cikmiyosun zaten, nolucu yani abant'ta yapsan.

tapotalk'tan gonderildi.

balayına da para vermeyin abi sonuçta odadan çıkmayacak zihniyettesiniz oturun evinizde :d

Sevdiğim olsun da ha Karabük ha Venedik. Samanlığa bile razıyım. .p

Karabük safranbolu öyle gezmek istediğinde gidilecek bi yer bence. Zaten küçücük yer. Bulak mağarasına gidersin, cam balkon var oraya gidersin, cinci han otelde kalabilirsin 1 gün, tarihi evleri gezersin belki bi kaç yer daha sonra biter. Maksimum 2 gün yani. Balayı için gidilecek yer değil.
İnsan balayının çok özel olmasını ister. Hayatı boyunca gitmediği belki bi daha gidemeyeceği bi yere gitmek istemesinden daha masum bişi yok bence. Hele ki eşiyle cicim aylarında falan. Zaten klasik bi türk kızıysan anca balayında. Yoksa yok yani.

venedik de kesmez şurası ne olcak bin uçağa burnumun dibinde ben dünyanın bir ucuna gitmek istiyorum. benimle evlenmek o kadar kolay değil , ucuza gitmeyiz ona görrreee

Birak karabuku. Git safranboluda kastamonuda yap :D sevmedim ben orayi

Babamın evinde Prag'a gidersem kocamin evinde tabii Venedik diye tutturum.

Şimdiki gelinler yurt dışı istiyor balayını. Olmazsa da ayrılıyor.:s Annenin evinde hep gidiyordun zaten..

Diziler sadece çocukları etkilemiyorsa demek.

Antalya Kemer de balayı çifti olarak Odamıza şampanya getirilmesi kıtasından aşağısı kurtarmaz söyliyim :D

Şaka bir yana balayı önemli evliliğin tek güzel kısmı bu olsa gerek yurt dışı isteriz elbette:p

Geri