Balayı oteli

Konu sahibi son olarak 3282 gün önce görüldü
O kadar tatile gittim ama butik otellerde kaldım çoğunlukla.. şimdi bilenlerden yardım istiyorum .
Ekim 15 ve 21 arası yurt içi veya yurt dışı balayı oteli önerileri.
Yurt dışı lokasyon olarak avrupa da sadece italya. Burası ile ilgili tur veya Otel bilenler varsa beni bir aydınlatsin
Alternatif olarak;
Prag da seçeneklerim arasında.

Yurt içinde ise Antalya tabii ki klasik mekan...
Lykia world ile görüştüm onu es geçiyorum. Aklımın bir yerinde duruyor çünkü.
Voyage sorgun eh işte ana beni pek cezbetmedi içerik olarak.

Bunlar dışında fikri olan tavsiye edilecek yerler için öneri bekliyorum.

Adam&Eve demeyin nolur jgjfjxjch:D

Uzaktan bir akrabam ulasim otel hersey icinde kibris'a 3.500 gitmislerdi.
Senin icin ben de araştırayım.

Antalyada grand haber oteli var bir arastir derim

Uzaktan bir akrabam ulasim otel hersey icinde kibris'a 3.500 gitmislerdi.
Senin icin ben de araştırayım.
Sağol bebeğim ben 1640 tl Otel 414 tl ye ucus buldum :p ama görümce Kanıma girdi Antalya ya hep gidersiniz dedi o yüzden antalya cazibesini gözümde kaybetti jgjfncncn:D

Antalyada grand haber oteli var bir arastir derim

Dur bakiyim tesiste önemli sonuçta.

cazibesini kaybetti demek :D
lykia world diyecektim bende ama o zaman şu iki oteli önerip kaçayım
Cornelia ve Gloria bir bak derim abla

Hey maşallah hıza bak :D

Sorma ya her şeyimiz hızlı :d
1 günde nikah yapıp diğer gün düğüne ikna edildi düşün hızımızı düğün mekanını buldum pazarlık ettim yarına gidip adamla anlasiyoruz nişanlım şok jfjfnjfj çünkü söylediğim fiyati asla kabul etmeyeceklerini söylemişti :D
Ama ben pazarlık ettim adam kabul etti anında :D
Düğün mekanimi çok sevdim göstercem sana beybi.

Ayrıca ucuzcu değilim ama hep öyle denk geliyor bana yemin diyorum millet yanlış anlayacak :D

cazibesini kaybetti demek :D
lykia world diyecektim bende ama o zaman şu iki oteli önerip kaçayım
Cornelia ve Gloria bir bak derim abla

Ay iremciim sen daha iyi bilirsin oraları o dediğin otelleri gördüm ama aramadim Lykia world ile 45 dk sonra rezervasyon işini konuşacağız metin karar verirse inşallah :D
Oraya bayıldım aşırı güzel geldi gözüme ama yurt dışıda kacirilacak bir fırsat değil bence:p

Ay iremciim sen daha iyi bilirsin oraları o dediğin otelleri gördüm ama aramadim Lykia world ile 45 dk sonra rezervasyon işini konuşacağız metin karar verirse inşallah :D
Oraya bayıldım aşırı güzel geldi gözüme ama yurt dışıda kacirilacak bir fırsat değil bence:p

tabikide kaçırılacak fırsat değil görümce dedikten sonra siz yurt dışına gidin :D

Sorma ya her şeyimiz hızlı :d
1 günde nikah yapıp diğer gün düğüne ikna edildi düşün hızımızı düğün mekanını buldum pazarlık ettim yarına gidip adamla anlasiyoruz nişanlım şok jfjfnjfj çünkü söylediğim fiyati asla kabul etmeyeceklerini söylemişti :D
Ama ben pazarlık ettim adam kabul etti anında :D
Düğün mekanimi çok sevdim göstercem sana beybi.

Ayrıca ucuzcu değilim ama hep öyle denk geliyor bana yemin diyorum millet yanlış anlayacak :D
Şanslısın demek ki, merakla bekleyeceğim( joe black' i kıskandım, şu bekleme kismini yesilçam filmlerdeki gibi söylemeye çalıştım ama olmadı. olmadı:()
Aman ne düşünürlerse düşünsünler.
Çokta fifi.:D

Antalya'da rehberlik yaptiğim donem de belek'de cok guzel oteller vardi. Baya bi sure gecti uzerinde ama kaya belek ve titanic deluxe guzeldi. Yine de bir bak derim

Ne görümceler varmış -.-

Yurtdışını değerlendirin kesinlikle.

Niyeyse balayında otel bana hep para tuzağı gibi geliyo :D Bence daire yada dağ evi tarzı evler daha çekici. Sizin tercihiniz tabii :D

Prag'da Merkeze 3 durak ötede bir dairede kalmıştık. Çokta hoş bir daireydi. Yanında avm var metroya çok yakın. 8 gece için 400 Euro vermiştik. Daire dersen orayı öneririm. Link atarım bakmak istersen. İtalya hem Eurozone hemde genel olarak pahalı bir ülke zaten. Prag emin ol pişman etmeyecektir seni. Hem çok uygun hemde gezilecek ve görülecek çok fazla yeri var. Balayı için biraz uygun olmayabilir ama Terezin toplama kampı var Prag'a 1 saat uzaklıkta, oraya gidebilirsiniz. Oranın haricinde Prag'ın içinde Prag Kalesi, Old Town, Petrin Kulesi, Dancing House, Lennon Wall ve bunlar gibi görülecek daha bir çok yer ve çok güzel barlar ve enfes biraları var.

Prag düşünürsen ve tavsiye almak istersen elimden geldiğince yardımcı olurum (: Bizde yüksek ihtimal Eylül 12-19 arası balayı için Prag'a gitmeyi düşünüyoruz.

Neresi olursa olsun şimdiden bol eğlenceler size

Antalya'da rehberlik yaptiğim donem de belek'de cok guzel oteller vardi. Baya bi sure gecti uzerinde ama kaya belek ve titanic deluxe guzeldi. Yine de bir bak derim

Teşekkür ederim Belek Voyage ye baktım ama yorumları okudum ben de böyle bi takıntı var Lykia wold kadar puan almamış ve yorum almamış onu geri plana ittim o yüzden.:hıı:

Su an indir indir 5 Otel bıraktım secenek olarak:))

Niyeyse balayında otel bana hep para tuzağı gibi geliyo :D Bence daire yada dağ evi tarzı evler daha çekici. Sizin tercihiniz tabii :D

Prag'da Merkeze 3 durak ötede bir dairede kalmıştık. Çokta hoş bir daireydi. Yanında avm var metroya çok yakın. 8 gece için 400 Euro vermiştik. Daire dersen orayı öneririm. Link atarım bakmak istersen. İtalya hem Eurozone hemde genel olarak pahalı bir ülke zaten. Prag emin ol pişman etmeyecektir seni. Hem çok uygun hemde gezilecek ve görülecek çok fazla yeri var. Balayı için biraz uygun olmayabilir ama Terezin toplama kampı var Prag'a 1 saat uzaklıkta, oraya gidebilirsiniz. Oranın haricinde Prag'ın içinde Prag Kalesi, Old Town, Petrin Kulesi, Dancing House, Lennon Wall ve bunlar gibi görülecek daha bir çok yer ve çok güzel barlar ve enfes biraları var.

Prag düşünürsen ve tavsiye almak istersen elimden geldiğince yardımcı olurum (: Bizde yüksek ihtimal Eylül 12-19 arası balayı için Prag'a gitmeyi düşünüyoruz.

Neresi olursa olsun şimdiden bol eğlenceler size

Hatemellaa tebrik ederim çok güzel geçer umarım.

Prag konusu aklımda yokken gorumcem soktu kafama kültür türü Yaparız diye düşünüyorum ama benim de nişanlım italya yi çok merak ediyor pahalı olmasını o düşünür artık ne diyeyim :D
Prag konusunu ikna edersem yazicam sana italya olmazsa orası olucak muhtelemen .

Hatemellaa tebrik ederim çok güzel geçer umarım.

Prag konusu aklımda yokken gorumcem soktu kafama kültür türü Yaparız diye düşünüyorum ama benim de nişanlım italya yi çok merak ediyor pahalı olmasını o düşünür artık ne diyeyim :D
Prag konusunu ikna edersem yazicam sana italya olmazsa orası olucak muhtelemen .

Teşekkürler, Size de bol eğlenceler (:

Bende sandim bi otel sirf balayi oteli.

7/24 fingirdeşilen 1 süreci otele eskort atıyormuş psikolojisine girerek geçirmek istemem. Düşünsenize fingirdeşim bitiyor çıkartıp 400 lira veriyorsun eşine o da diyorkine bu ne şimdi ay diyorsun pardon hayatım filan.​
Ne gereksiz işler ya. Gitmeyin otele balayına oturun evinizde ya mis.​

Geri