Bal kimmiş (:

Konu sahibi son olarak 4101 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım Elif Dila . :p 24 buçuk yaşındayım :p Aslen Konyalıyım ama Malatyada yaşıyoruz . 2 Kardeşiz :hih: Benden sadece ve sadece 1 yaş büyük bir abim var . :hih: Bir yandan baba zoruyla yazılım mühendisliği okumakta bir yandanda resimle uğraşıyorum . Resim çizmek benim hayatım diyebilirim . :dyg:

Normalde neşeli bir insanımdır :) . Ama tersimin çok kötü olduğunu söylerler . Yalana hiçmi hiç gelemem . Yalan söylendiğini farkettiğim an :) o kişi orda bitmiştir . Çok fazla arkadaşım vardır ama kolay kolay kimseye dostum demem :o
Dostum dediğim kişi sayısı nadirdir . :) DDostluğumun g7zel olduğu kadar düşmanlığımda güzeldir :) Ve birazcık az bişey :D kıskancım..

Öyle işte .. Kısa ve öz oldu sanırsam . Fazla sıkmanın anlamı yok :kiki:

Bal bende bilgisayar mühendisi okuorum meslektaşız bebiş:D artı lanet konyada okuorum ben olsam bende taşınırdım burdan:D

Bende fıstığım :p

Memnun olduk tatlı insann:cici: Hos geldin :)

Memnun olduk Elif Dila, resim çizimlerini görebiliriz inşallah ilerde. :) Her şey gönlünce olsun. :cici:

2019da 30 yaşında yaşlanmışsın be kardeş, her zaman dediğim gibi Baldız Bal'dan tatlıdır

:D hayır değil bal daha tatlı :D

balderesi-reklaminda-oynayacak-alternatif-isimler_232898.jpg
:p

Memnun oldum komşu seni tanıdığıma :)
Okuduğun bölüm çok güzel , Malatya'da ev de mi kalıyorsun yurtta mı ?

kisa ve oz boyle iyi uzunlari okuyamiyorum pek guzel tanitim olmus tekrardan hos geldin :)

Evde :p kalıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri