Baksaniz mi?

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Yahu arkadaslar 2 gundur surekli havuc tuketiyorum artik midem bulaniyor kusuyorum ama kendime.hakim olamiyorum surekli yeme ihtiyaci duyuyorum inanin hem kusup hem yiyorum bi fena oldum bu neden yahu:(

İçine tavşan mı kaçtı acaba başak (tebessüm eder)

Tavsan dedigin sey ufak bisey benim icime surusu kacti heralde birbtarla havuc yedimde (surat buzer)

Canım şaka bir yana da pek normal bir istek değil bu hani çikolata ister anlarım,çekirdek ister anlarım veya et çeket anlarım da havuç yani...
Belki vücudunun a vitamini eksikliği vardır ve buna reaksiyon gösteriyordur.

Bella vitamin eksikligini cok fazla yasiyorum zaten dedigin gibi olabilir :/

Sende havuç yeme sendromu başlamış.p
Göze iyi geliyormuş sen yemeye devam et boşver..

Havucu once kenarlarini yiyceksin sonra ortada yuvarlak cubuk kaliyo sonra onu yiyceksin bide oyle dene

Bella vitamin eksikligini cok fazla yasiyorum zaten dedigin gibi olabilir :/

Durup dururken bedenin bir gıdayı bu denli istemesi başka şekilde açıklanamaz zaten eğer devam ederse bir doktora görün bence. Miden falan bozulabilir kusmaktan da diyaframın ağrır. İhmal etme lütfen.

Su forum beni ne zaman ciddiye alacak acaba :asd:
Yahu arkadaslar midem artik kusmaktan felajet hale geldi :/
Kuzey baktim goze iyi geliyomus a vitamini deposu vsvs
f5 dalga gecme cin gibi goruyom ben her tarafi:dd
Kondansatör az sonra denicem:ddd

Bella ben zaten surekli kusan biriyim biseyi birazcik fazla tuketmem kusmama sebeb oluyor lakin hayatimda ilk kez biseye boyle tutuldum normalde asla boyle degilim yani:/

Canım çekti..dolaba baktım havuç bulamadım, bir havucum bile yok: (

bugss bunny bunu beğendi
o deilde havuç iyidir günde 1 2 tane tuketılmesı iyidir takma kafana

bende sali gunu cukulata krizine girdim/ne varsa ver babam. 600 kalorilik cuk gobege...3/5 fistik gobege. cok igrencim. simdi carsamba oldu 00.007 migdem bulaniyor. yani an gelir olur :(
havuc dolapda var yuzune bakmiyom :Dd uyicam bukadar :P

Tamam hepiniz sagolun aydinlandim HalaMadrid bugs bunny sen olmayasin Sezen sana afiyet olsun en azindan sonrasinda kusmuyorsun belliki
Bella sagol cnm ilgin icin cok tskr ederjm:p

Havuç yemekten kusuyorsun hala yemek istiyorsun bu nasıl bir mide :D

Geri