Bakımsızlık ilişkiyi kötü yönde etkiler mi?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Bakımsızlık ilişkiyi kötü yönde etkiler mi?

• Kullanılan toplam oy
    16
Elbetteki etkiler. Bu erkek ya da bayan fark etmez. Evliliklerin birçoğu bir zamandan sonra bakımsızlık yüzünden bu tür tartışmalar ve aldatmalara sebep olmaktadır. Bu da ilişkilerin kötü yönde etkilemektedir.

Açıkçası beni etkiler.
Karşımdaki kadın beni nasıl görmek istiyorsa, bende onu öyle görmek isterim.
Süs püs mevzusu değilde, en azından kendine saygısı olmalı ve kendini nasıl görmek hoşuna gidiyorsa bana da her daim öyle göstermeli.

Tabiki etkiler.
Ağzı kokan da dudaklarımı, koltuk altı kıllı, ter kokan bir adamın kollarında da kendimi düşünemiyorum.

kimse kimsenin malı değildir
birlikte olduğunuz insana saygınız olsun

Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur demişler.

Temizlik hassas konu başlamadan bitirebilir.

Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur demiş birkaç kişi ben de “Akılsız başın cezasını ayaklar çeker.” diyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Evet kesin 10 senelik iliskinize her gun takim, kravat veya elbiseyle katilirsiniz.
Ya arkadas biraz da gercekci olsaniza, tamam iliskinin ilk zamanlarinda daha ozenli olursunuz da uzun vadeli iliskilerde, o kadar zamani nasil buluyorsunuz?
Ben sabah ise 5 dkda hazirlanan bir insanim, her gun ojemi, sacimi, makyajimi yapacak vaktim yok.
Hani surekli paspal takilmaktan bahsetmiyorum ama elbette iki tarafin da cok yogun oldugu, dikkat edemedigi, hastalandigi, kilo aldigi, rezil gozuktugu zamanlar olacak.
Sonra da aman sen hic boyle degildin, degistin diye sikayet etmeyin insanlara, hayat bu yahu, cok dogal : ))))
Hayal dunyasinda da yasamayiverin bi zahmet

sen bana bak
ben sana bakayım
bakmadan olmaz

Eh,partnerin bakımsız gezerken bakımlı bir bireye denk gelirsin.Sonra da ilişkini sorgularsın.

Geri