Bakımsız Kadın

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Gerçekten çirkin kadın yokmuş, bakımsız kadın varmış.
çok yorum yapmicam bu konuda :D

Bir bayan olarak temizlik once olmak uzere bakima cok onem veririm. Bakim diyince akliniza direk kozmetik urunleri gelmesin bayanlar. Her seyden once vucut temizligi konusunda hassas olunmali akabinde temizlik urunleri kullanilmali son olarak makyaj kendi tercihiniz. Uzun uzun yaziyorum cunku boylelerine hic tahammulum yok. Topuklu ayakkabili bakteri yuvasi gibi gezmenin anlami yok :T:

Topuklu ayakkabiniz ucuz degilse bakteri yuvasi olmaz oyle :p
Depresyona giren kadinlar bakimsizdir..

Bakımsız kadın kriterim ojesiz kadın'dır,gerisi teferruattır.

Kız olsun da çamurdan olsun lafına istinaden,çirkin bayanlara yapılan(allah affetsin beni) en güzel iltifattır,cümleye karşılık.

Kadına bakılmaya bakılmaya o da salmıştır kendini içinden gelmesi lazım bazı şeylerin erkek bile bakım yapıyorsa kendine kadınların vücuduyla barışık olması gerekir.. Evini temiz tut misafir gelir,bedeni temiz tut ölüm gelir sözünü de hayata geçirmesi lazım..

Açtığın konuları hep benim laflarımdan çalıyorsun Tuncay.. Farketmedim sanma.: ))

Bkz--> Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur..

Sabun,sampuan su ve cimbiz ile arasi iyi olmayan kadindir. Bence makyajla alakasi yok.

Parfüm sıkmamis ve oje kullanmayan saçları darmadağın kadın benim için bakimsızdır

4.jpg

Gibii Gibii..

Saçının dip boyası gelmiş elinin ojesi çıkmış kadın tipi.

Olmamalı...!

zaten onun orantısı şöyle oluyo izah edeyim
bakımlı = dekolte
karizma = para

sadeleştirin bakim ne çıkıyo

O kadın kendini öyle seviyor demek ki.

mide bulandırıcı oluyor bazıları böyleyken.

pis kadındır net
makyaj bakım demek değildir
su var sabun var kullanın

şeker kokusu gibi parfüm sıkan kadındır :T: etmeyin nolur.

gidin yasemin çiçeği alın onu sıkın

Geri