Bakan Soylu: Hani LGBTQ+ diyorlar ya, onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ülke yönetiminde söz sahibi olmasalar eğlenceli insanlar aslında.

en Almanya'da yaşıyorsun @melnur , Orada nasıl yürüyor bu işler, sen anlat. LGBT++ veya neyse, Almanya kabul etmiştir diye düşünüyorum.

+i değil miydi ya Q da mi eklenmiş 20 yıla dek neler olabilir düşünemiyorum

Ayrıca hadi siyaset bilmeyeni kandırıyorsun, hadi cahili cühelayı kandiriyorsun, hadi gençler de gençtir bilmez gözümüze baka baka nasıl yalan söylüyorsunuz?

keşke dinazor olsaydım da şu günleri görmeseydim.

Kuran kurslarında çocuklara tecavüz ediliyor çocuk gelinler doğum yapıyor çocuklar yanarak can veriyor
Bunlar değil de iki yetişkinin cinsel tercihi ahlaksızlık oluyor
İki yetişkinin cinsel tercihi bizi ilgilendirmez ama kuran kurslarında çocuklara yapılanlar suçtur...

Her şeyden garabeti, herif canlı yanında hemcinsine birtanem diyor bundan yanlış anlaşılma olmaz diye düşünüyor. Ama kız kıza takılmayı illa da sevişmek olarak zannetmeyi normal görüyor. Kız kıza arkadaşlığı normal görmüyor yani. (Mantık problemi çeken arkadaşlara detaylandırdım.)

Vardır bir bildiği. Adam içişleri bakanı. İstihbarat alıyordur.

Çocuklar anne ve babanın olduğu bir aile ortamında büyüyorlar. Onlar doğuştan içgüdüsel olarakda bu iki kavramı bilerek doğuyorlar zaten. Onlar için iki cinsiyet var; Kadın ve Erkek. Bir çocuğun sağlıklı bir zihinsel gelişimi için yetişkin olana kadar bu algı böyle kalmalı. Onların dünyasını, hayata, ve insana bakışını altüst edemeyiz.

Ama toplumda böyle farklı yönelimlere dair bir anomali var mı? Var. Bu bir hakikat. Buna ne sebep oluyor bilmiyorum ama böyle bir gerçek var.

Eşcinselliği, bir çocuğa sıradan bir şeymiş gibi kabul ettiremezsin, bu da bir gerçek. Onun dünyası bunu saçmalık olarak görecektir ve reddedecektir. Bu sebeple çocukların zihin sağlığı için bu tür şeylerin ulu orta yaşanmasını doğru bulmuyorum. Televizyonda, beyaz perdede, tiyatroda , sahnede, okul ders kitaplarında eşcinsellikten bahsedilmemeli.

Bir yetişkin olduğunda toplumda böyle bir hakikatinde var olduğunu görecektir zaten. Beyni belirli bir gelişmişliğe eriştiğinde, ruh sağlığı etkilenmeden böyle bir şeylerinde insan toplumlarında olduğunu anlayacaktır.

Bana göre eşcinsellik öcü değildir ama çocukların bunu bilmemesi daha sağlıklı ve daha doğrudur.

Son düzenleme:
ekremi başımıza bela edenlerden birisin
sırf polemikle seçim kazandı

Geri