Bakalım Buna Ne Diyeceksiniz. Bayrağımızı Yaktılar ..!

Konu sahibi son olarak 4497 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nedeni basit aslında biraz düşünmek yetıyor . .

O yuzden dıyorum ya ne polisıne ne eylemcısıne haklı dıyebılıcek durumdayız şuan . .

Ki ısrarla bu eylemın yapılmasının dogru oldugunu dusunen bırıyım .
ama ne kadar dogru ve ne kadar olması gerektıgı gıbı yapıldıgı onemlı . .

Eylem değil bu ya hu,DİRİLİŞ DİRİLİŞ.
Şimdi ağzımı bozucam da zor tutuyorum kendimi;

Vay efendim polis bize aşırı güç gösterdi, polis vatan haini deyip polisin üzerine taş attınız. Şimdi de vay efendim bayrağı yakarlarken neden müdahale etmediler diyorsun.Bi öylesiniz bir böyle. Polis mi var o ortamda hepsini taşlıyorsunuz. İyice bir bak videoya. Çekende Sivil polis bir kişi. Neye müdahale ediyorsun hangi birine, hangi kansıza, hangi şerefsize, hangi vatan hainine müdahale ediyorsun. ?

Sana gelsin;

[YOUTUBE]JpvUSjaSeLg[/YOUTUBE]

Diriliş yada eylem ne oldugu cokda onemlı degıl nasıl yapıldıgı onemlı bi haltı yapmayı bılmıyorsak o haltı yapmıcaz . . . hiç bir şey kazanmıyoruz zaten basımızdakıler oldukcada kazanmıcaz evet gercı basımızdakılerı başımızda olmayı haketseydı butun bunlar da olmıcaktı .

Helal olsun sana ;)

Israrla soyluyorum yaptıgımız her neyse kesınlıkle haklıydı kesınlık devam bıle etmelıyız ama gerektıgı sekılde bı kaç capulcuya yol verecek sekıle getırmeden polıs yada eylemcı yada dırenıscı kım her ne yapıyorsa bu noktaya getırmeden yapacak . .

Biz bu haldeyekn sevgılız baskanımız sorulan sorulara hala gulumseyerek cevab verıyor ya . . .
bız neremızı yırtarsak yırtalım ya ınsanımız öluyor yada polısımız yaralanıyor ya bayragımız yakılıyor . . ınsanımız-polısımız ( ınsanlarda ploıslerde kendı ıcınde yapmasını gerekenı adam gıbı yapanlar ve sacma sapan dvrananlar olarak ayrılmaya basladı )

Nerede ANARŞİST lafına takılıp'da hücum edenler. Bayrağımız yakılınca kedi gibiler. Hadi gelinde bu konuyu da kapatalım.

Peki bayrak yakanlara neden polis bir şey yapmıyor?

Sende cahil cahil konuşma yorum okumadan yorum yapma bak bakim bir önceki yorumda yazmamışmıyız bu sorunun cevabını.. Forumu forum gibi kullanın. Gelişi güzel kirletmeyin. Okumayı bilmiyorsan yazmayı da bilme.

Bak bakim;

Vay efendim polis bize aşırı güç gösterdi, polis vatan haini deyip polisin üzerine taş attınız. Şimdi de vay efendim bayrağı yakarlarken neden müdahale etmediler diyorsun.Bi öylesiniz bir böyle. Polis mi var o ortamda hepsini taşlıyorsunuz. İyice bir bak videoya. Çekende Sivil polis bir kişi. Neye müdahale ediyorsun hangi birine, hangi kansıza, hangi şerefsize, hangi vatan hainine müdahale edeceksin.? O ortamdaki herkes şeref yoksunu.

Peki bayrak yakanlara neden polis bir şey yapmıyor?

Hiç birinin savunulacak yanı kalmadı cunku saolasın bırılerı gerek mılletı gerek ınsanı gerek polısı avcunun ıcıne aldı yeterı kadar . .
polis bıle yukardan emır gelen yerde polis . .

hıc bı tarafın savunulucak halı kalmadı .

Nerede ANARŞİST lafına takılıp'da hücum edenler. Bayrağımız yakılınca kedi gibiler. Hadi gelinde bu konuyu da kapatalım.

Türk bayragını yakan adamlarla hakkını savunmak ıcın dırenen ınsanları bır tutamayız . .
Anarşist lafını dırenen haklarını savunan ınsanlara kullanıyorsa bayragımızı yakanlara ne dıceksın?

Hiç birinin savunulacak yanı kalmadı cunku saolasın bırılerı gerek mılletı gerek ınsanı gerek polısı avcunun ıcıne aldı yeterı kadar . .
polis bıle yukardan emır gelen yerde polis . .

hıc bı tarafın savunulucak halı kalmadı .

Amaç Reyhanlı olayını unutturmak, gündem değiştirmek idi. Çok da başarılı oldular.

Amaç Reyhanlı olayını unutturmak, gündem değiştirmek idi. Çok da başarılı oldular.

Aynen öyle bız de hala neyın pesındeyız . .

bıseylerı yazıyoruz edıyoruz ama elımızı su klavyeden cekıp dusundugumuzde gercekten hıc bı tarafın bırbırıne laf sylıcek hakkı olmadıgınıda farketmelıyız .

O yukarıdaıler var ya onlar oldukca butun bunlar olucak . .

ki tabı bızde neyı nasıl yapıcagımızı bılmeden yaparsak

sadece aklıma geldı basıt bı ornek apartmanda bı teyze var bızım bayada yaslı he kadın dun sokaga cıkmıs elınde tencere tava vuruyo kırıyo ıstıklal marsını okuyor iyi hoş cok guzel kadına sordum butun bunları neden yaptıgını bılıyormusun dıye kadın eylem varmıs parkmı ne varmıs dedı dedim senın dusuncen ne pekı herkes yapıyorsa vardır bı haklılık payı dedı kadın . . . ama baksan hıc bıseyden haberı yok . .

:)

Türk bayragını yakan adamlarla hakkını savunmak ıcın dırenen ınsanları bır tutamayız . .
Anarşist lafını dırenen haklarını savunan ınsanlara kullanıyorsa bayragımızı yakanlara ne dıceksın?

Anarşist 'in kelime anlamını bilmiyormusun sen dur tarif edim.

Anarşist = Düzene karşı, düzen bozucu demektir. Polisime taş atan, kamu malına zarar veren, polisimin arabasını ters çeviren anarşist'dir dostum.

Anarşist 'in kelime anlamını bilmiyormusun sen dur tarif edim.

Anarşist = Düzene karşı, düzen bozucu demektir. Polisime taş atan, kamu malına zarar veren, polisimin arabasını ters çeviren anarşist'dir dostum.

Anarsıst ın ne oldugunu gayet ıyı bılıyorum . soyledıklerıne de katılıyorum . .
Ama bu ınsanları bu hale getırenler yok dımı herkes gerızekalı canı sıkıldı kalktı gıttı polıse tas attı bılmem ne yaptı . .

bak gene dıyorum ornekte verdım kı basıtındendı adam elınde saksıları bılmem nelerı gıdıp atıyor polısın ustune bu adamı kalkıp gıdıp savunmam . .

ama suan ne polıslerı kendı ıcınde aynı kefede tutabılırz nede kalkıp bunları yapanı .

Bi dengesiz çıkıyor diyorki ''Gerekirse Anıtkabiride yıkarız' diyor. Sanki gerçek olucakmış gibi sözlerine inanıp karşı cıkıyorlar. olmayacak birşeyi büyütüp büyütüp hükümete yükleniyolar. :) Ama burda Türkiye cumhuriyetinin bayrağını yakıp videoya cekip bize sunuyolar. Farklı örgütten diye savunmasını yapıyorsunuz kınamak yerine :) Hayat çok garip .

Diğer üyelere hakaret edip uyarı aldığı halde devam eden birisinin konusunu kapamakta çok yüzsüz birisiyimdir.

Bundan sonra kışkırtıcı yorum yapanlar Özel mesajdan uyarılacak,devamı halinde forumdan uzaklaştırılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri