Bakalım Buna Ne Diyeceksiniz. Bayrağımızı Yaktılar ..!

Konu sahibi son olarak 4497 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[sene]6968478[/sene]

PROVOKOTÖRLER TÜRK BAYRAĞIMIZI YAKTI !!!

Ankara polisinin eylemler sırasında çektiği görüntüler oldukça çarpıcı..

Çoğu Türk bayrağıyla alana gelen eylemcilerin arasındaki marjinal bir grup, bağımsızlığımızın simgesi Türk Bayrağı'nı yakıyor.

Biri de çıkıp müdahale etmiyor. Hani Türksünüz ya ... ;)

Bunlar türk degiller ya. Belli ne olduklari! Siz neye cesaret bayragimizi yakiyorsunuz ya? It sürüleri.

İşte İT sürüleri. Buyrun efendim. Montaj falan değil ha ! iyi izleyin

Şimdi şu durumunu da unutmamak gerek, Taksim meydanda apo resmini cıkaran kişileri dövenlerde o meydandaydı.

Her insan aynı değildir, her düşüncede.

Evet yanlış bir süreç ama o topluluktakilerin hepsi de karşı cephe değil.

İşte demek istedıgım bu . . . hanı olay bütün bunları dile getırmek degıl neyın ne oldugunu bılıyor herkes . .
ama haklı oldugumuz bı eylemı bu noktaya getırende biziz aslında ki bunun sebebı de tayyıp avm cokmu umrunda sankı adam işini gayet guzel yapıyor . .butun amacıydı buydu ve buda oluyor gene dıyorum bızımde katkılarımzla . . bayragı yakmışlar falan yakacaklar tabı srfszden bl ne var sen kendı ıcınde bu kadar düşersen birbirine bunu degerlendırmeye kalkanlar da olur . . oturup dusunmeyı bilmıyoruz . . anca saçma sapan seyler pesındeyız . . buna dıyecekte tek bişey var sen yapman gerekenı yerınde yapmazsan uc bes capulcuda cıkar boyle senın ıcıne karısır ondan sonrada bakarsan arkadan ne hale geldık dıye . . .

Şimdi şu durumunu da unutmamak gerek, Taksim meydanda apo resmini cıkaran kişileri dövenlerde o meydandaydı.

Her insan aynı değildir, her düşüncede.

Evet yanlış bir süreç ama o topluluktakilerin hepsi de karşı cephe değil.

Video'yu iyi izle. Kimse karşı çıkmıyor o kadar eylemci olmasına rağmen ;)

Taksim'de de o posterleri açanları dövmediler. Dövme mövme yok çarpıtmayın. İkaz edip kaldırtırdılar.

Bunlar grubun icine karisan adiler iste. Provoke edenler.

Artık durum bunlardan ibaret, bayrak yakanlarla, kamu malına zarar verenler. İnsanların hayatına kast edenler aynı hainlik içersindeler.

Kimsede bizde duralimda bu hainlerde dursun demiyor. Polislerimiz hatali cunku.

Video'yu iyi izle. Kimse karşı çıkmıyor o kadar eylemci olmasına rağmen ;)

Taksim'de de o posterleri açanları dövmediler. Dövme mövme yok çarpıtmayın. İkaz edip kaldırtırdılar.

O kadar eylemcinin kimler olduğunu bilemeyiz ki.
Ben orda olsaydım karşı çıkardım, arkadaşım orda olsaydı karşı çıkardı emin ol.
Bayrağı yakmak zaten Başbakanı istememekle alakalı değil, bayrağı yakmak ülkeyi istememekle alakalıdır.

Dövdüler ara sokakta videosu da vardı.

Ayrıca ikaz bile etseler sonuçta onun olmadığı bir şeyden bahsediliyor.

Gerçek istemeyen kişiler "ki bence bu olaylar başlamasından itibaren ilk 2 gün içindi"

Ondan sonrası yaygara

Peki polis napmış,yakılan bayrağımıza karşı üşenmemiş kameraya çekmiş.
Müdahale etmemiş.
Yerim böyle görev yapanları.Peh.

Bakın konu ne olursa olsun, bayrağa yakan ve onlara o bayrağa yakacak ortamı hazırlayan, sözde ağaç için ayaklanan halk da bir o kadar suçludur. Bu eylem ağaçları korumak bayrağımızı yakmazsa. Tüm ağaçları aleve veririmde bayrağama dokunmam. Vatanımıza sahip çıkalım aklımızı başımıza alalım, mantıklı düşünelim artık.

Ağaç için olduğunu düşünülen ayaklanmayı hala çözemeyenlere hitafen ;)

Bu direniş gezi parkı direnisi değildir.
Bu direnis ATASINA ayyas diyen, ŞEHİDİNE 3-5 kelle diyen, köylüsüne al ananıda git diyen, 23 Nisan, 19 Mayis, 30 Agustos, 29 Ekim Ulusal bayramları kutlamalarını içine sindiremeyen, her 10 Kasimda rutin hastalanan,
TC yi kabullenemeyen zihniyete karşı yapılan DİRENİŞTİR....

Ağaç derdinde olanlar bir avuç insan olunca, doğayı bahane edip; maksadı aykırı olmak baş kaldırmak olan insanların arasında, siz de ne yazık ki ezilirsiniz. Hala anlayamadınız mi bu ülke de bir şeyi adam akilli protesto edemezsiniz. Haklı da olsanız haksız da!
Kurunun yanında yaşta yanar.

Ağaç için olduğunu düşünülen ayaklanmayı hala çözemeyenlere hitafen ;)

Bu direniş gezi parkı direnisi değildir.
Bu direnis ATASINA ayyas diyen, ŞEHİDİNE 3-5 kelle diyen, köylüsüne al ananıda git diyen, 23 Nisan, 19 Mayis, 30 Agustos, 29 Ekim Ulusal bayramları kutlamalarını içine sindiremeyen, her 10 Kasimda rutin hastalanan,
TC yi kabullenemeyen zihniyete karşı yapılan DİRENİŞTİR....

Kesinlikle öyle ama gelinen nokta ne olucak pekı butun bunlarda haklıydık?
ama bu bayrak yakılmasına ortam saglanıyorsa eger polısınızı eylemcısını vs vs katmadan soyluyorum bı sekılde bu noktaya gelınıyorsa dusunmek lazm YAPMAMIZ GEREKEN VE YAPMAKTA HAKLI OLDUGUMUZU EYLEMI NE KADAR DOGRU YAPIYORUZ . .

Kesinlikle öyle ama gelinen nokta ne olucak pekı butun bunlarda haklıydık?
ama bu bayrak yakılmasına ortam saglanıyorsa eger polısınızı eylemcısını vs vs katmadan soyluyorum bı sekılde bu noktaya gelınıyorsa dusunmek lazm YAPMAMIZ GEREKEN VE YAPMAKTA HAKLI OLDUGUMUZU EYLEMI NE KADAR DOGRU YAPIYORUZ . .

Üzgünüm ama aykırı davrananları polis böylesine izleyipte,eylemlerini öncesinde sessiz bir şekilde sürdüren geziparkı halkına şuursuz ve akıl almaz şekilde müdahale eden POLİS böylesi bir durumda nasıl oluyorda kamerasına sarılıp çekim yapabiliyor?
Akıl,mantık?-yok ki!!!
Bayrağımızı yakanlardan mı korktular yoksa,korktularsa hayret doğrusu.

Üzgünüm ama aykırı davrananları polis böylesine izleyipte,eylemlerini öncesinde sessiz bir şekilde sürdüren geziparkı halkına şuursuz ve akıl almaz şekilde müdahale eden POLİS böylesi bir durumda nasıl oluyorda kamerasına sarılıp çekim yapabiliyor?
Akıl,mantık?-yok ki!!!
Bayrağımızı yakanlardan mı korktular yoksa,korktularsa hayret doğrusu.

Nedeni basit aslında biraz düşünmek yetıyor . .

O yuzden dıyorum ya ne polisıne ne eylemcısıne haklı dıyebılıcek durumdayız şuan . .

Ki ısrarla bu eylemın yapılmasının dogru oldugunu dusunen bırıyım .
ama ne kadar dogru ve ne kadar olması gerektıgı gıbı yapıldıgı onemlı . .

Şimdi ağzımı bozucam da zor tutuyorum kendimi;

Vay efendim polis bize aşırı güç gösterdi, polis vatan haini deyip polisin üzerine taş attınız. Şimdi de vay efendim bayrağı yakarlarken neden müdahale etmediler diyorsun.Bi öylesiniz bir böyle. Polis mi var o ortamda hepsini taşlıyorsunuz. İyice bir bak videoya. Çekende Sivil polis bir kişi. Neye müdahale ediyorsun hangi birine, hangi kansıza, hangi şerefsize, hangi vatan hainine müdahale edeceksin.? O ortamdaki herkes şeref yoksunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri