Bajrangi Bhaijaan (Bajrangi Bhaijaan)

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
PUAN*8.8*/10

Yapım: 2015 Hindistan

Tür: Dram

Süre: 163 Dak.

Yönetmen:*Kabir Khan

Oyuncular:*Kareena Kapoor,Salman Khan,*Nawazuddin Siddiqui,Om Puri,*Sharat Saxena

Senaryo:*Vijayendra Prasad

Yapımcı:*Salman Khan,*Kabir Khan,*Rockline Venkatesh

yRAdAN.png

rRmLmP.png

68lRQ9.png

Kişisel yorumum;

Oncelikle hint sinemasını sevmiyorum hele de amir Khan tekelinde olduğu ve filmin arasına serpistirdikleri o saçma sapan dansları yüzünden pek izlemem.
Ölmeden önce izlenilmesi gereken filmler içinde olduğunu gördüm 2015 yapimi olduğunu görünce merak ettim Dram filmi olmasi da ilgimi çekti diyebilirim
Ama film ilerledikçe shaida yi gördükçe bayıldım sizin için fotoğraflarını ekledim:p
Filmin sonunda biraz duygulandigim doğrudur.
Din,insanlık ve dürüstlük adına güzel dersler var film de.
Tavsiye ederim

Kareena Kapoor ve Salman Khan varsa güzeldir bence de izleyeceğim hemen :tatlı:

kendimi ne kadar zorladıysam da şu hint filmlerini bir türlü sevemedim sevemiyorum abi ya birşeyler itici geliyor

Hint filmi evet ama çok güzel kolay kolay hint filmi tavsiye etmem :p

Bu filmde de bol klasik hint klipleri var. oraya gelince filmi ileri sarıyorum hep, tabi film piç oluyo o ayrı.
Film konusu itibariyle oldukça ilgi çekici fakat Hindistan'ın o rahatsız edici kalabalığı filmi çok basitleştirmiş ve o beklenen duygusallık gelmemiş. en azından ben çok şeyapamadım.
Keşke filmde Hindistan yerine Pakistan'ın yaylası daha çok görünseydi.
Kültür çatışması ise bütün Hint filmlerinde olduğu gibi bunda da hissediliyor ve insana olana saygının gerekliliği bir kez daha anlaşılıyor.
Ama sevdim filmi.

standart bir hint filmi senaryosu gibi eleştirilse de bende bambaşka bir etki bıraktı. kızın sevimliliği mi desem, adamın çaresizliğinin sevimli komikliği mi desem. birçok açıdan sosyal mesajlar içeren 2 saatlik harika bir film. ev arkadaşlarım basar diye içime içime ağladım resmen ama bayağı ağladım. dkjsdaslff
hayal gücü ile oluşturulmuş süper kahraman zırvalarını zihinlerinde büyüten film izleyicisini tatmin etmeyebilir, boşuna izleyip kirletmesinler filmi. :p

Saf iyilik. Beni en etkileyen sahne genelev sahnesi oldu. Film çok güzel. Senaryo özgün, oyunculuklar güzel, çekim mekanları güzel. Hint filmleri hödödö hödö diye katletmeyin bizim filmlerimize bin basar çoğu. Adamlar hiç değilse kendi geleneklerini, adetlerini yaşatıyor. Bizim filmlerimiz gibi özünden kopup batı özentiliği yok.

Geri