ÜSözlük Bahtiyar

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
İşin aslı yalnızca üç gündür denk geldiğim bir üye olmasından mütevellit yazacaklarımın birer izlenim mi yoksa sezgicilik oyunumun bi ürünü mü olacagindan emin değilim. Af edersiniz @Bahtiyar . :emoji_cat:
lan, ifadesinin hakkini verenlerden.
Yaşama dair umarsız tavrının yanı sıra içinde çok haşin bir koç beslediği ve onunla sıkça ateşli tartışmalara girip, koçunu küfürlerle dizginlemeye çabaladığını düşünüyorum. İnsanlik tarihindeki rolü "avcı" karakteri olurdu.
Yine de değer kümesine dahil ettiği insanlar için sinsice devreye girebilecek bir duygusalligi, hassasiyeti var sanki.
Icinden geceni soyle basliginda sıklıkla hayatina dair serzeniste bulunsa da kafada direkt melankolik veya isyankar bir prototipe oturtulmayacak, aksine kahkahasi eksik olmayan cinsten izlenimi veren aza.

Son düzenleme:
Baho iyidir sever sayarım arkadaşlarına iyidir gerisini bilmem ben kötüyse arası biriyle saydırır durur net adam seviyor kabalaşmayı napalım yani :=)
O bir vb severrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
O bir Bahoooooooooooooooooooooo...
Hatay Künefesi geldi aklıma yaaa off en sevdiğim tatlı yollasana Baho:=)))))
Seviliyorsun kardeşim...

Baho iyidir sever sayarım arkadaşlarına iyidir gerisini bilmem ben kötüyse arası biriyle saydırır durur net adam seviyor kabalaşmayı napalım yani :=)
O bir vb severrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
O bir Bahoooooooooooooooooooooo...
Hatay Künefesi geldi aklıma yaaa off en sevdiğim tatlı yollasana Baho:=)))))
Seviliyorsun kardeşim...
Şoklanmış künefe hoşuna gitmez ama yolun düşerse başımın üstünde yerin var Nur.:) En kralına gider yeriz vallahi.

Artık sakin ol lütfen:=)
Artik sakinim kanka. Yani ne biliyim, gelisme var. Olayin sanal hali onemsiz zaten. Bir suredir destek aliyorum ve bundan cekinmiyorum tabi. Sanal mevzular ayri da sakinlestigimi fark ettim.

sakinlige ihtiyacın var mı yok mu bilemem ama belki sadece biraz öfke kontrolü olabilir. bunun içinde bulunduğun ve seni sinir, strese sokan şeylerden uzak durmak ve farklı arayışlara yönelmek olabilir bahticim. bunları tamamen reel hayatını baz alarak söylüyorum, akıl verme gibi bir ukalalıktan uzak, bir dost tavsiyesi olarak.

hem burada bazen bahsettiğin yakın aile bağlarınla, hem toplumsal sorunlara olan ilgi ve alakanla duyarlı bir birey olduğunu düşünüyorum. hayat bir çok açıdan hepimiz için çıkmazlarla dolu, ve sürekli bir hengame ortasında mücadele veriyoruz, vermek zorunda kalıyoruz. nitekim yaşadığın zorlukları bir akranın olarak tahmin edebiliyorum. ama aşabilecek kararlılıga ve dirayete sahip olduğunuda biliyorum. umarım hayat tüm zorluklarına ragmen şansının yaver gittiği, mutluluğunun doruklara ulaştığı bir yol çizer sana ve hepimize. selamlar

sakinlige ihtiyacın var mı yok mu bilemem ama belki sadece biraz öfke kontrolü olabilir. bunun içinde bulunduğun ve seni sinir, strese sokan şeylerden uzak durmak ve farklı arayışlara yönelmek olabilir bahticim. bunları tamamen reel hayatını baz alarak söylüyorum, akıl verme gibi bir ukalalıktan uzak, bir dost tavsiyesi olarak.

hem burada bazen bahsettiğin yakın aile bağlarınla, hem toplumsal sorunlara olan ilgi ve alakanla duyarlı bir birey olduğunu düşünüyorum. hayat bir çok açıdan hepimiz için çıkmazlarla dolu, ve sürekli bir hengame ortasında mücadele veriyoruz, vermek zorunda kalıyoruz. nitekim yaşadığın zorlukları bir akranın olarak tahmin edebiliyorum. ama aşabilecek kararlılıga ve dirayete sahip olduğunuda biliyorum. umarım hayat tüm zorluklarına ragmen şansının yaver gittiği, mutluluğunun doruklara ulaştığı bir yol çizer sana ve hepimize. selamlar
Beni sanirim anlayabilecek nadir kisilerden birisin. Cok net, isim veya nick verebilirim bunun uzerine. Cunku benim sanal alem uzerinde ne verecegim bir savas, ne de kaybedecek bir savasim var. Ama sanal ortam benim icin tamamen kendimi kisitlayip kisitlayamayacagim bir ortam. Yahu herkese tavsiye ederim. Terapist destegi aliyorum bir suredir. Bastan sona her seyimi anlattigim biri var. Ahaha her ne kadar abim ve yengeme bazi seyleri anlattigini bildigimi bilmese bile. Ofke kontrolum yoktu daha once. Ama artik yavastan kontrol edebiliyorum ki bu amacla destek almaya basladim zaten. Yaklasik 1.5 ay oldu sanirim. İple cekiyorum gidecegim gunu. Cunku hem kendi penceresinden, sonra bir de senin pencerenden bakip sorguluyor. Bunu anlamamak icin aptal olmak gerek. En sevdigim kismi aklimda olusturdugum soru isaretlerini kendisi ben sormadan cevapliyor. Bunun akisiyla zaten senden ayrilani seni sana veriyor. Ah bunu yasamayan pek anlayamaz ama hissettiklerim bunlar. Belki inanamayacaksin ama daha 1.5 ay oncesine kadar korkutuk kafayi bulup ofke patlamasi yasadim ve Amcama meydan dayagi cektim gece 3 gibi yatagindan kaldirip hemde. Simdi ise oyle keyifli ve mutluyum ki, eskiden dert ve sıkıntıya icer bazen panikatak gecirirdim. Hastanelik olurdum. Su an alkol aliyorum ama mutluyum, ne bileyim hayatima giris zorluklarini hafiflestirdim. Her sey ofkeye donusurken birden aksine daha pozitif hal almaya basladi. Aslinda aile icerisinde sevilen biriyim. Ama bazi durumlar beni aksi, lanet birine cevirmisti ki su an bambaska bir hayata dondum adeta.

Öfkesini yazarken bile anlıyorsun. umarım daha da sağlıklı ve bahtiyar olursun..şimdilerde daha dingin.
Hala engelli listesinde miyim merak ettim.s

Kankaaaaaaaaaaa yeni forum açtım baksana...
-Bakamam bıktım artık :=)
Tamam la bir kez bak , göz gezdir ne var ne yok...
-Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aç kapa artema gibi forum açıp kapamaaaa.
Tamam be bir şey demedim.

Kankaaaaaaaaaaa yeni forum açtım baksana...
-Bakamam bıktım artık :=)
Tamam la bir kez bak , göz gezdir ne var ne yok...
-Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aç kapa artema gibi forum açıp kapamaaaa.
Tamam be bir şey demedim.
Ahaha. Artık yok öyle şeyler kanka.

Öfkesini yazarken bile anlıyorsun. umarım daha da sağlıklı ve bahtiyar olursun..şimdilerde daha dingin.
Hala engelli listesinde miyim merak ettim.s
Değilsin.

Bahti abim, canım abim. Seko bizi tanıştırırken "o da senin gibi kafadan gidik" demişti bana. Tanıdıkça gerçekten hak verdim bizim abi kardeş kafamız gidik ve bu yüzden çok iyi anlaşıyoruz.
Her zaman yanımda olup desteğini hiç eksik etmedi, gerçek abilik nedir tattırdı bana bu yüzden ne kadar teşekkür etsem az. Abilerin gülü her ne kadar sinir etsen de beni iyi ki varsın.

Bahti abim, canım abim. Seko bizi tanıştırırken "o da senin gibi kafadan gidik" demişti bana. Tanıdıkça gerçekten hak verdim bizim abi kardeş kafamız gidik ve bu yüzden çok iyi anlaşıyoruz.
Her zaman yanımda olup desteğini hiç eksik etmedi, gerçek abilik nedir tattırdı bana bu yüzden ne kadar teşekkür etsem az. Abilerin gülü her ne kadar sinir etsen de beni iyi ki varsın.
Sen de iyi ki varsın lan. Sen çok başkasın benim için. İnci'yi biliyorsun o veya sen aynısınız...:)

İyi niyetli ve sevdiğim bir üye kendisi... Dilerim deprem ile ilgili yaşadığı her türlü sorun artık geçmişte kalmıştır. Ailesi ve sevdikleri ile güzel günler yaşamasını temenni ederim.

Bahti iyidir, hoştur.
Çok zor zamanlar geçirmesine rağmen bir şekilde kendi rutinini oluşturmayı başardığını fark ediyorum.
En azından forum genelinde uzaktan bana öyle yansıdı, yansıyor.

Sürekli gittiğin bir yer var: Şehir ışıkları manzaraları. Çok sık kaçıyorsun oraya.
Belki kendinden kaçıyorsun, belki kendini bulmaya.

Öfke kontrolü çok ciddi bir konu. Kontrol edebilmeye başladığına sevindim.

Umuyorum ki hep daha iyiye, daha güzele. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle.

Bahti iyidir, hoştur.
Çok zor zamanlar geçirmesine rağmen bir şekilde kendi rutinini oluşturmayı başardığını fark ediyorum.
En azından forum genelinde uzaktan bana öyle yansıdı, yansıyor.

Sürekli gittiğin bir yer var: Şehir ışıkları manzaraları. Çok sık kaçıyorsun oraya.
Belki kendinden kaçıyorsun, belki kendini bulmaya.

Öfke kontrolü çok ciddi bir konu. Kontrol edebilmeye başladığına sevindim.

Umuyorum ki hep daha iyiye, daha güzele. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle.
O tepeyi çok seviyorum ben. Yan tarafı mezarlık ama olsun. Benim için terapi gibi. Geleni gideni az. Ha öleni de az ahaha. Mezarlık küçük yani yakın bir köy kullanıyor orayı. Sessiz, sakin, karanlık. Oraya giden yol mesela tek arabalık patika yol dağlık alan işte. Bazen saatlerce orda oturuyorum iyi geliyor bana.

Atlattığım çoğu şeyden sonra artık öfke kontrolünden ziyade kabulleniş ve artık arkama bakmamaya çalışıyorum. Gece-gündüz çalışıyorum hedeflerim var ve ilerde çok iyi bir hayat için çabalıyorum. Olayın maddi kısmı bu manevitaya gelirsek çok şanslı değilim. Kader kısmet diyelim.

Teşekkür ederim eski dostum.

Gecmiste cok kendini yansitamadigini ya da ifade edemedigini dusunuyorum. Simdi daha samimi geliyor. Ilk baslarda bi gicik kapmadim degil.....

Bahtiyar yanlış anlaşılabilecek biri. Bazı söylemleri çok sert. Grisi yok gibi. Siyah ve beyaz. Bazen “hiç şimdi bu da oldu mu bahtiyar” dediğim de oluyor okuyunca:d Ama herkesin yaşanmışlıkları farklı, herkes farklı hayatlardan geliyor.
Birkaç iletisini okuduğumda biraz duygulanmıştım, böyle köşeli insanların çok merhametli bir yanı oluyor zaten. Neyse ben uzun uzadıya tahlil edemem, haddim de değil. Çok baba adamsın, inşallah gerçekten bu hissi de tadarsın. Eminim ki kendi evladın hiç ama hiç eksik hissetmez. Mutlu ve bahtiyar olasın kardeşim.

Geri