Bahçeli'siz siyaset

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Büyükelçiliğin resmi Twitter hesabından gazeteci Ergün Babahan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili paylaşımına 'beğeni' (like) koyması büyük dikkat çekti. (Yanlışlıkla olduğu söylendi.)

images

Bakınız: Kuzenim like atmış.

Ergün Babahan da çok vatanperver bir fetöcüdür ha

Bahçeli artık eski formunda değil onlarin orijinal kalbur üstü hakaretleşmelerini özlüyorum
Özellikle tursil persil PÜSKEVİT boru mankurt vs ben eski halini severdim şimdi çok silik çok sönük ve gölgede
Olmasaydı keşke

Limonsuz salata, şekersiz kek, Mastor'suz foruma benzer. Öyle keyifsiz.

inşallah görürüz o günleri.

Müspet menfi her konuya muhalefet olmayı düstur edinmiş, bu tutumun ülkenin lehine olduğuna kendini ikna eden ve kaostan beslenen siyasi profilden çok ayrı görüyorum Bahçeli'yi.. Siyasetin bel kemiği kanımca.. Sağlıklı bir ömrü olsun ve bizler de fikirlerinden uzunca dönem istifade edebilelim.

Havlasın dursunlar.

Şimdi Ben Bir Kürt Kökenli Olarak Bahceli yı İki Yönlü Anlatmak İstıyorum.

Bahceli nin Ülke için Yapmiş Olduğu En Önemli Şey Ülkücü Gencliği Hiçbir Zaman Sokak ÇATISMAlarına Müdahil Etmedi. Eğer Bahceli Bugun Yada Dün Ülkücü Gencliğe Sokağa Çıkın Deseydi Emin Olun Ülkede 12 Eylül 27 Mart Ve Bunun Gibi Şeylerden Daha Beter Kanlı Sokak Çatısmaları Olabilirdi. Bu Yüzden Bahceliye O Yuzden Teşşekür EdIyorum.

Ancak Gecen Dönemlerde Recep Tayyip Erdoğan İçin Demiş Olduğu Alcak Seref.. Ve Bunun Gibi Söylemleri İtham Edip Sonra Devamında Erdoğan Cumhurbaskanı Olamayacak Gibi Acıklamasından Sonra Birden 24 Saat Manevra İle Dönüş Yapip Tekrar Erdoğan ı Destekleyıp Onun Hakkında Olumlu Acıklama Yapması İnsanların Kafasında Soru İşaretlerının Çıkmasına Sebeb Oldu.

Tekrarında Yine Bazı Arkadaşların Şimdı ``FETÖ`` Tehdıtıne Birlik Oldular Demelerıne Bir Cevabımda Burada Olacak. Peki Madem ``FETÖ`` ye Karşi Bir Beraberlik Mevcut Neden ``FETÖ``nun Siyası Ayaği Araştırılmıyor. =

Son Olarak Bu Ülke Herseye Alişti . Bahcelisız Siyasatede Alişacakdır ELBELT

https://www.youtube.com/watch?v=ZWUysRFjU_k

https://www.youtube.com/watch?v=vU52oCPErf0

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri