Bahçeli”Sisi ile görüşebiliriz”

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Türkiye dönekliğin Nirvana’sını yaşıyor.artık bunların sözüne kanıpta başkalarına düşmanlık yapılmaz..yarın tekrar barışıp öpüşürler olan bize olur.Koyunlar diyor ki bu devlet aklıymış aklınızı si.. ben.

Yahu bu saatten sonra kiminle görüşürsen görüş. İstersen git Jüpiterle görüs

Sisi'de mum yakıyordu sizinle görüşmek için ya neyse.

karakteri dansöz olana, her yer pavyon derlerdi

Bahçeli artık sembolik bir lider.

Sisi ne ki. Esatla da görüşecek
Olması gereken bu.

Siyaset savaş sanatı değil. Brejnev ve Carter de görüşmüşler di.

Değil de İsmail o zaman öncesinde insanlara katil diktatör şerefsiz falan demeyeceksin. Sonra bak akit bile tabana olanları açıklamakta zorluk çekiyor.

Siyaset savaş sanatı değil. Brejnev ve Carter de görüşmüşler di.
Katılıyorum, o halde Tayyibin Sisi'ye savaş açması, onunla asla görüşmem demesi, iç siyasete katıp İstanbul seçimlerinde muhalefeti Sisi olarak lanse edip nu seçim Sisi ile cin Ali arasına yapılıyor demesi,..... yanlışdı. Aynı yanlışı Esad ile de yaptı. Arap Emirleriyle kavgası, yaptiğı küfürler ve sonra hiç bir şey olmamış gibi kucaklaşmaları da ayrı bir dış siyaset rezilliği.

Katılıyorum, o halde Tayyibin Sisi'ye savaş açması, onunla asla görüşmem demesi, iç siyasete katıp İstanbul seçimlerinde muhalefeti Sisi olarak lanse edip nu seçim Sisi ile cin Ali arasına yapılıyor demesi,..... yanlışdı. Aynı yanlışı Esad ile de yaptı. Arap Emirleriyle kavgası, yaptiğı küfürler ve sonra hiç bir şey olmamış gibi kucaklaşmaları da ayrı bir dış siyaset rezilliği.
Kılıçdar ile de görüşüyor, İnce ile de görüşüyor. Biz de görüşüyoruz.

Bahçeli zaten başlı başına dönek bir parti lideri..
Başkanlık sistemine karşı bir parti olduklarını söyleyip Akp ile koalisyon olmaları ve bu zamana kadar Erdoğan ile alakalı söyledikleri bütün sözler (U) dönüşüdür.

Sen uzaktan gül.
Doğru söylüyorsun uzaktan bu hale gülünüyor ama yakındakiler rezillikten dolayı ağlıyor. Evet durumunuz bayağı zor.
Eyy Tramp, eyyv Merkel'den başlayıp katil Salman, darbeci Sisi diyerek devam eden ama sonunda hepsi karşısında çark eden bir lider olursa bu hallere düşmek doğal.
Yakında katil Esed'den kardeşim Esad'a geçiş modu başlıyor hazırlıklı olun.

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun uzsktsn bu hale gülünüyor ama yakındakiler rezillikten dolayı ağlıyor. Evet durumunuz bayağı zor.
Eyy Tramp, eyyv Merkel'den başlayıp katil Salman, darbeci Sisi diyerek devam eden ama sonunda hepsi karşısında çark eden bir lider olursa bu hallere düşmek doğal.
Yakında katil Esed'den kardeşim Esad'a geçiş modu başlıyor hazırlıklı olun.
Merkel'i de, Trump'ı da geçmişe gömmüş o küçük gördüğün adam.

Değil de İsmail o zaman öncesinde insanlara katil diktatör şerefsiz falan demeyeceksin. Sonra bak akit bile tabana olanları açıklamakta zorluk çekiyor.
Her suçun cezasnın bir süresiı var. Hırsılıktan yatan da, cinayetten yatan da bir gün cezası bitince çıkıyor. Hiç bir şey daim değil. Ülkenin çıkarı varsa Rusya ile de anlaşırsın, Suriye ile de. Sana küsen hastayı ameliyata almazmısın? mesela.

Her suçun cezasnın bir süresiı var. Hırsılıktan yatan da, cinayetten yatan da bir gün cezası bitince çıkıyor. Hiç bir şey daim değil. Ülkenin çıkarı varsa Rusya ile de anlaşırsın, Suriye ile de. Sana küsen hastayı ameliyata almazmısın? mesela.
"Ben değil onlar değişti "
veya "ben değil dönem" değişti gerçekten reel politik bir dil olarak iktidarın kullanması gereken en mantıklı dil. Tabanda kısmen kabul görebilir. Ama ne onların ne de dönemin değişmediği dış siyasette çok aleni. Hal böyle olunca bizi güvenilmez ve iş yapilmaz olarak görüyolar. Bunun zararını hep beraber göreceğiz.

Geri