Bahçeli önden yaptı iyi yaptı !

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Arkadan yapsa dağılırdık önden yaptı iyi yaptı...

https://youtu.be/Sucec6ATBuQ

Bunun gibi milyonlarca var bu ülkede. Geleceğimize bunun gibilerin oyları yön veriyor. Ağlanacak halimize gülelim napalım :D

Mehmet ! Bahçeli kimse Allah razı olsun önden yaparak bizi dağılmaktan kurtarmış.

Demokrasi yalan beyler. Amip kadar beyni var beni yönetiyor.

Hakikaten düşünmeden edemiyorum bazen ; " Ciddi ciddi böyle tiplerle benim oyum bir mi sayılacak hep!"

Ablamda tecrübe konuşuyor sanırım , dağıtmışlar :/

Demokrasi yalan beyler. Amip kadar beyni var beni yönetiyor.

demokrasi kavramına yüklenme
4x4 lük olmasa da çok iyi yönetilen ülkeler var demokrasiyle
uzak coğrafyalar da değil ..

Sorun dini değerlerin katlanan, çok büyük ivmelerle sözüm ona değerler yaratıp dengelerin ağzına pislemesi ..
Böyle bir yöntemle beliren değer de hep olduğu (her basamaktan bütün tarihi olaylar için genel geçer şahsi yorumum) üzere önce kendini denetleyecek herşeyi ortadan kaldırıyor

Bağımsız denetmenler demokrasinin sütunları

Neyse sen zeki adamsın kendimi yem yapmadan anlattım sanıyorum

@Wind :)
Elbette. Benim söylemek istediğim niyetin kötü olursa demokrasiden çok rahat monarşi çıkarabilirsin. Bağımsız denetleme mekanizmalari da aslında tırt şeyler. "Halkın iradesi" bahane edilir ve denetleyici köpekleştirilir. Halk sistematik cahil bırakma ve korku ile "seçmek" zorunda bırakılıyor. Halinden memnun musun diye sorunca hayır diyor. En önemli sorunlar diye sorunca beş madde sıralıyor. Ama kime oy vericen diyince rengini değiştirmiyor. Çünkü sorunları cözse cözse yine liderim çözer diyor. Defalarca sans veriyor. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alamayacağını biliyor ama statükoculugu onu engelliyor.

Demokratik haklar şu an sadece sandığa gidebilme özgürlüğü ile sınırlı. Sandık demokrasinin kendisi değil parçasıdır.

bu ne ya benim oyum, senin oyun :)) siz hepiniz ben tek :D ahahaha oy yarışması düzenlensin, en çok kimin oyu değerli görelim :D

Geri