Bahçeli Efsanesi...

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Bugün çalışıyordum, televizyon izleyemedim ancak; Radyo dinledim. Devlet Bahçeli'nin yaptığı bir konuşma Yok Böyle Bir Şey .. Hani herkes bir çamur siyaseti tutturmuş gidiyor diyor ya; söylediği şeylere baktım, en ufak su götürmez gerçekler.. İşte buyurun diyesim geldi. Hele muhalefet hakkında öyle bir soru-cevap kısmına girmiş ki böyle bir şey yok. Onların helalleşme yaptığı insanların kimler olduğunu çok iyi analiz ve tetkik etmiş. Kimi CHP'li eski milletvekilleri de yorum yapmış yok Atatürkçü değerlerden bahsediyormuş. Yahu soruyorum Atatürk'ün aklına bile gelir miydi Vatanına İhanet eden, askerine kurşun sıkan, öldüren. Öğretmenine kaymakamına polisine ölüm kusan insanlarla kendi kurduğu partinin çatısı altında ortaklık kurmak gelir miydi soruyorum size? Bunu hala yorum yapacak varsa tek bir şey demiyorum. Bu işler karakter meselesi O halde karakter-sizsiniz bizim ne haddimize eyvallah... umuyorum bu yorumunda peach demek gibi anlayış ve saygı ile karşılanır eyvallah.

Geçen gün Kılıçdaroğlunun Türk Devletlerinin sempozyumun kadın hakları dan, kadınlara verdiği değerden bahsederken parti örgütlerinde yetkililerinin yaptığı tecavüzler karşısında nasıl sus-pus olup tek kelime bile yapmadığını bülbülün dut ile olan sevdası başlıklı bir barkovizyon eşliğinde sunmak isterdim ama dua etki sadece telefondan yararlanıyorum yoksa..... Buda fakirlik olarak algılanır ama neyse ben gurur duyarım bundan çünkü; algı ve değerlendirme zenginliğim var hamdolsun. Allah bazıları gibi kişilik fakiri yapasın da ben buna razıyım.....

Robot ve dün söylediklerini söylememiş gibi davranan "kan emiciyi" ciddiye alandan hayır gelmez.

Robot ve dün söylediklerini söylememiş gibi davranan "kan emiciyi" ciddiye alandan hayır gelmez.
Seni alkışlıyorum da kasetle gelip, tecavüz eden kendinden olunca susanı utanmadan kadınlara ençok değer veren biziz diyeni, Atatürkçüyüm diyerek Vatanına bomba koyanlarla kol-kola yürüyenleri ne yapacağımıza da, teröristlerin mağrasından övdüklerinin üstüne-üslük biz milliyetçi kökenden geliyoruz diyen, hatta olmayan bir rejim içinde kendine başbakanlık verenlerin faydasını hayal edersek bu garabetten kurtuluruz kanımca....

@kamil0920 seni insan olarak severim. Ama akboyluk yaparken uslubunu bozma, yakismiyor sana.

Bahçeli => Krizlerin ortagi.

Ak Partiden hesap sormazsam NAMUSSUZUM diyen bi adam en nihayetinde.

Bu gözler “bahçeli”ye efsane diyen de gördü ya ahahah

Seni alkışlıyorum da kasetle gelip, tecavüz eden kendinden olunca susanı utanmadan kadınlara ençok değer veren biziz diyeni, Atatürkçüyüm diyerek Vatanına bomba koyanlarla kol-kola yürüyenleri ne yapacağımıza da, teröristlerin mağrasından övdüklerinin üstüne-üslük biz milliyetçi kökenden geliyoruz diyen, hatta olmayan bir rejim içinde kendine başbakanlık verenlerin faydasını hayal edersek bu garabetten kurtuluruz kanımca....
Bunlar boş laf. Türkiye"de herkesi çok basit terör ile ilişkilendiriyorlar. Kim ki teröre bulaşmış veya destekliyorsa neden kanuni yoldan gereken cezayı vermiyorlar. Teröre destek veriyor dediğin parti mecliste görev yapıyor, milletvekilleri var, bütçeden yardım alıyor, seçime katılabiliyor,....
Bunlar nasıl terörist anlamıyorum, iktidar ile bir dönem aynı masada iken de terörist olmuyorlar,.....
Bu basit siyasi oyunlara fazla kulak asarsan kaybedersin. Iktidar tüm gücü elinde tutuyor, ellerini tutanmı var? Önüne gelen gazeteciyi, vatandaşı içeri atıyor da terörü destekleyenleri neden rahat bırakıyor? Cevabı net: Çünkü iftira atıyorlar. Kendileri Istanbul seçimlerinde kimden medet umdu ortada. Siyasi oyunlara karnım tok.
Kaset işide aynısı. Ben de kasetin bir tuzak olduğuna inanıyorum ama koskoca tejrübeli bir siyasetci neden o sex işine girişiyor, çekimler montaj olsa haklısın. Yani olan biten gerçek ama kanunsuz bir şekilde Video ya çekmişler aynen 17-25 aralık misali. Yani o ayakkabı kutusu olayı gerçek, yasal olmayan onların kayıt ediliş şekli.

Her yazdığınızı yediriyoruz. Ama işte yüz yok.
Burada başkanlık rejimine hayir diyenleri vatan haini ilan ettiniz daha dün.
Bugün 50+1 bir tuzaktı diyorsunuz.
Peki bu tuzaksa tuzağı kuran kim? Teklif bahçeliden gelmedi mi? (bakınız fiili durumu resmi hale getirelim)

Yine bu yazdıklarınızı yarın yiyeceksin. Sindirim sorunu da yasamayacaksın. Mide geniş. Neden?

Çünkü güzelledigin bahçeli feyk atacak.
Ne demeye başladı. "ben iktidar ortağı değilim, başarısızlık bana fatura edilemez. Sadece irtifak yapıyorum"

Bahçeli bir siyasi deha ise ve asla tek başına iktidar olamayacak muhalefet için başkanlık rejimini Erdoğan'a kurdurttu ve kimsenin yapamayacağı fetö temizliğininde kullandı ise zaten masaya tekmeye hazır ol.

Yok eğer sadece oportünist ise ve asla kendi oyu ile gelemeyeceği yerlere partisini yancı olarak taşıdı ve aynı anda koltuğunu korudu ise, kaybeden tarafta kalmak istemeyecegi için (çünkü kim ister) günün sonunda yine tekmeyi basacak masaya.

Hulâsa, o alladigin pulladigin adamı yarın yerden yere vuracak ve yine "kandırıldım" diyeceksin.

Kusura bakma da bu kadar kandırılan bir gurup da artık ülke yönetmesin. Çocuk parkı mi la burası.

Niyet ettim Allah rızası için Kamil ve ultraoviç’le tartışmaya

Yalnız Kamil abi foruma ilk geldiğinde hiç AKP'li havası yoktu, biraz ara verdik geldik nedir bu AKP MHP aşkı yahu.
Artık antipatik gelmeye başladı..

Yalnız Kamil abi foruma ilk geldiğinde hiç AKP'li havası yoktu, biraz ara verdik geldik nedir bu AKP MHP aşkı yahu.
Artık antipatik gelmeye başladı..
O zamanlar baylok falan biraz ihanete uğramış hissediyordu. Ama artık barıştılar. Eski dost düşman olmaz bebeğim.

Geri