Bahçeli: Anayasa Mahkemesi artık milli güvenlik sorunudur

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
IMG_2214.jpeg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi artık milli güvenlik sorunudur. Mahkeme başkanı ve mahut üyeler devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün, toplumsal huzur ve güvenliğin muarızı haline gelmişlerdir. Böyle gidemez, böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları içinde yer alamaz, almamalıdır." dedi.

Cümle kurmayı unutmuşsun gelmiş Anayasa mahkemesini hedef alıyorsun hakket sen niye emekli olmuyorsun şu millette bi rahat etse ya
Şöyle bir slogan vardı sende tersi olmuş ama
Az laf çok iş
Sende başı sonu belli olmayan çok laf HİÇ iş..

İyi oluyor, eskiden mücadele edenlere devlet düşmanlığı yapıyosunuz diyenler şimdi dizlerini dövüyolar ama iş işten geçti sizde tadacaksınız faşist düşünce zihniyetin marifetlerini. İyi oluyor sizlere.

Cümle kurmayı unutmuşsun gelmiş Anayasa mahkemesini hedef alıyorsun hakket sen niye emekli olmuyorsun şu millette bi rahat etse ya
Şöyle bir slogan vardı sende tersi olmuş ama
Az laf çok iş
Sende başı sonu belli olmayan çok laf HİÇ iş..
Sanki yerine gelecek bundan daha iyi birisi olacak. Zihniyetleri bozuk bunların, yaş faktörü o kadar önemli değil.

Yıllarca milliyetçiliğin kaymağını yedi..allahtan çoluk çocuğu yok!yoksa bu lüzumsuzun soyu bedava yaşamayı genetikleştireceklerdi..

İyi oluyor, eskiden mücadele edenlere devlet düşmanlığı yapıyosunuz diyenler şimdi dizlerini dövüyolar ama iş işten geçti sizde tadacaksınız faşist düşünce zihniyetin marifetlerini. İyi oluyor sizlere.

Sanki yerine gelecek bundan daha iyi birisi olacak. Zihniyetleri bozuk bunların, yaş faktörü o kadar önemli değil.
Ya kendimi bildim bileli bu yüzleri görüyorum siyasette yeter da siyaset bir an önce resetlenmeli gelecek olanın bi farkı olur yada olmaz
Ama ben yeni yüzler görmek istiyorum yeni fikirler çağdaş etik ahlaklı vicdanlı objektif bakış açısı ve inanıyorum ki bu işgal edilmiş koltuklar el değişse daha genç yöneticiler geçse bir nebzede olsa bu ülke huzur bulur toplumu aslında bu kısır döngü geriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya kendimi bildim bileli bu yüzleri görüyorum siyasette yeter da siyaset bir an önce resetlenmeli gelecek olanın bi farkı olur yada olmaz
Ama ben yeni yüzler görmek istiyorum yeni fikirler çağdaş etik ahlaklı vicdanlı objektif bakış açısı ve inanıyorum ki bu işgal edilmiş koltuklar el değişse daha genç yöneticiler geçse bir nebzede olsa bu ülke huzur bulur toplumu aslında bu kısır döngü geriyor
Ben inanmıyorum bu ülkede bir şeylerin iyi yönde değişeceğine. Bugüne kadar her gelen gideni arattı hem iktidar hem de parti başkanlığı bazında.

Ben inanmıyorum bu ülkede bir şeylerin iyi yönde değişeceğine. Bugüne kadar her gelen gideni arattı hem iktidar hem de parti başkanlığı bazında.
Geleceğe dair böyle karamsar olursak bu ülkeyi nasıl ileriye taşıyabiliriz ?

en ufak yanlışı bile söyleyememesi, eleştiri yapamaması, kendini ve partiyi teslim etmesi. şunun olayını çok merak ediyorum.

Geleceğe dair böyle karamsar olursak bu ülkeyi nasıl ileriye taşıyabiliriz ?
Çünkü çoğunluğu iyi yaşamı hak etmiyor. Bu ülkeden bir cacık olmaz, hayal kurmaktansa gerçeklerle yüzleşmek daha sağlıklı en azından hayal kırıklığı yaşamaz. Son seçim ve sonrası bardağı taşırdı ve tüm öngörülerim malesef doğru çıktı.

en ufak yanlışı bile söyleyememesi, eleştiri yapamaması, kendini ve partiyi teslim etmesi. şunun olayını çok merak ediyorum.
Olay molay yok boşuna hayal kurma. Bu zihniet meselesi, Tayyib ile aynı zihniyetteler amaçları pastayı sadece kendi etrafındakilere dağıtmak, yandaşlarını makam sahibi etmek, vatandaşı cahil bırakıp rahat yönetmek, algı yapmak,......
Bu yolda bunlar mafya ili dahi açıktan ortak çalışıyorlar.

Son düzenleme:
Valla bence de. Gereksiz zaten anayasa hakim falan. Emirliklerde olmaz böyle şey

Bir yerde şuna benzer bir şey okumuştum "kasetteki pozisyonu şu anki pozisyonundan daha kötü olamaz" diye.

Globalde sağ yükseliyor, bizim sağda yükselme problemi olduğundan sinir stres basıyor diyebilir miyiz?
Hocam bizdeki sağ yükselmesi alçalmasi nasıl olacak ki. Globalde olan şey mülteci sorunu. Adamlar kendi memleketini koruma derdinde. Bizim sağ dedigimiz adamlar mülteci seviyor. E ne dedi bugün Ali İhsan, Türk diil Türkiye partisiyiz dedi akp icin. Aslında Türkiye partisi de değil de neyse.

Geri