bahçedeki istenmeyen otlardan nasıl kurtulurum?

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bahceyi bu illet sardi. Her gun yenisi cikiyor ve bas edemiyorum. Camasir suyu, tuzlu sulu sirke turevi seyler kullandim olmadi. Kaynar su bile ise yaramadi. Normal otlara benzemiyor fena arsiz bu adi ve hizla cogaliyor.

Garden bayer onkruid ilaci kullandim olmadi var mi bildiginiz iyi bir yontem bunu kokunden kurutacak ? tavsiyeleri alabilirim.

z582zg.jpg

LAkYqz.jpg

kB415v.jpg

qM6mr3.jpg

İlaç falan sökmez,yine çıkar.
Araları kapatmak çözüm olabilir.

Bizim bahçede de var biz kıyamadık, sende kıyma derim.

yeşilaycılık oynamanın manası yok ne ormanlar kesiliyor da şuncacık ot mu kurtaracak atmosferi, bahçenin içine ediyorsa elbette yok edilmesi gerek, umarım halledersin

Bu muydu Nilu, o hain ot .p Kolay gelsin Niluu, onca tuz ruhu ise yaramadiysa, baya dayanikliymis demek..

Umarim su dilekce yazdigin kurum kokunden cozer bu problemi.
Bunlari bir de cogaliyor sonra, her yeri kapliyor. Mecburen, onlem alman lazim zaten.

Bu muydu Nilu, o hain ot .p Kolay gelsin Niluu, onca tuz ruhu ise yaramadiysa, baya dayanikliymis demek..

Umarim su dilekce yazdigin kurum kokunden cozer bu problemi.
Bunlari bir de cogaliyor sonra, her yeri kapliyor. Mecburen, onlem alman lazim zaten.

Evet aynen bahsettigim arsiz bu .) Belediye calisanlarini hayattan bezdirdim,agictan geliyor ama agic kesmenin cezasi cok.

Bu namussuz taşın arasından kendine çıkacak yer bulduysa korkarım ki o gitmez siz gidersiniz oradan :liv:

Tirnagin varsa basini kasi derdi rahmetli babaannem .p Buldum caresini, actionda ot yakici var. Ayni zamanda semaver de yakiyor, istersen sigara bile yakar yani :D

kafasına koyduğu gibi bulmuş çözümü helal olsun:D
peki abla istenmeyen insanlar için var mı bi önerin biz de nasiplenelim:D

Geri