Arkadaşlar bahçe için minik boyutlarda hayvan figürleri lazım istanbulda gidip alabileceğim yerler nereler ya da online olarak satan siteler var mı? Bulamadım,beceriksizim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ejdarha olarsa bende var bi sürü onlyn satarım
Bakim at resimlerini :p
bana daha cici seyler lazım ama
Ejderhalarda cici mesela ben bahcemde figur yerine canlilarini besliyorum tavuk horoz davsan keklik guvercin hersey mevcut canlisini satim sana
Bahçe değil çiftlik var galiba sende. Benimki küçük pek müsait değil canlılara kediler var sadece![]()
Yok ciflik zengin isi ben daha fakirim kediyi unuttum bak 7 duvele yetecek kadarda kedi var kedileri belese veriyorum gina geldi miyaklamalarindan
Iyi bak kedilere :T:
işin Gücün para ya
Bakim parasi gonder
Bana kanatlıgillerden lazım7 cuceleri severmisin.. yada kedi kopek gibi felan :p
Bahçe küçük duvarlarında tel örgüler var sarmaşıklar için kuyunun olduğu bölüme kazlı Ördekli çok büyük olmayan heykellerden düşündüm aslında bakarsanBi'de bahcenin fotosunu cek ona gore sana tavsiye verelim .) ben bol cicekli cimenli bahce severim