Bahar

Konu sahibi son olarak 4527 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kız aşık mı yada yenimi ayrıldı sevgilsinden anlamadım gitti :D Çok şiirsel şeyler yazıyor isim vermeden yorum yapta herkes birbine laf sokar bu kız şiir güzel söz yazıyor orada ya :D Öyle adını filan bilmem ama geyikte iyidir :D Ve karadenizli mavinin ablası işte :p Birde kendi halinde :p

Bahar deli dolu ,uyumlu isterse aktif, isterse suspus dicemde suspus görmedim hiç :D duygusalları oynuyo bu ara,forum oyunlarında en son kim yazar galibi kendisi:D severim seni Bahar kız.gözlerinde çok güzel bu arada:hih:

Bahar cok sevdiğim bir arkadaşm :D valla kusura bakma bahar pek süslü cümleler kuramam :p Perii o yarı ayrılık yarı birleşik :p cok iyi anlaştığım biri (: deli dolu şakadan anlayan muhabbeti iyi :D seviliyorsun daa :D

Bahar ı bahardan daha iyi tanıdığımı söyleyebilirim ;d Sizin burada gördüğünüz o sakin kız evde o kadar da sakin değil :D

Ufak şeyleri kafasına takar biraz sümüklüdür oturur ağlar ama hiçbir şey yapmaz her şey olur biter bahar bakar :D Kimseye karışmaz , maddi değerler onun için ön planda hiç olmamıştır varsa beraber yeriz yoksa o daha iyi ne yapalım düşüncesi olmuyor :D
Bu ben MiSs bi de Zümrüt'ümüz var beraber çok eğleniriz .. Gezmeye yemeye ve uykuya düşkündür :d daha çok şey anlatabilirim size ama çok bilmeyin birazını da ondan öğrenin hepsini de ben mi söyleyeyim :p

Baharı Mavi den sonra en iyi tanıyan kişiyimdir .

Bu yazdıklarımı belki hiç yüzüne söylemedim . Mavi ile muhabbetlerini hep kıskanmışımdır .

Samsun da olduğum sürece onunla vakit geçirmeyi sewiyorum.

Dışarıdan çok soğuk duruyor. Küçükken çok kavga ederdik o beni hep döverdi.Uzun zamandır hiç kavga etmedik hayret :D
benim hayatım da yeri dolmayacak kişidir, o arkadaştır , dostur..
Yazacak çok şey var onunla ilgili ... bazen çok kızdığım bazende en sewdiğimdir.
Bir derdim olduğunda sığındığım limandır.Kafam karıştığında akıl hocamdır . Çok güzel dert dinler.
Karnı acıkır bana kalk patates kızart der . Çay yapmayı unuturum bana kızar kalk yap derim yapar bizim aramızda seviye yoktur aynı bardaktan su içer aynı çataldan yeriz. Bu arada çiğköfte ye bayılır. Küsmek ne onu bilmeyiz söver sayar ama 2 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi davranırız :kiki:
Öyle işte hakkında anlatacak çok sey var ama bu kadar şimdilik ..

09-Eylül-2013, 01:59

20 yildir taniyorum . Simdi anlatmaya baslasam bi 20 yl daha gecer. Gidiyorum kucukparisime (gumushane) ye ozle bni @Bahar;)

Bahar sadece tanidiklarina degil tanimadiklarina da samimi ve icten davranan biri. Cok dogal görünüyor ben de en cok bu yönünü sevdim.

Bahar ; Çok eskiden, yıllardır tanırım. O zamanlar yakın değildik, nedense bir soğukluk mevcut idi; ama burda Mavi ve ona karşı bi sempatim oluştu. Çizgisini, duruşunu bozmayan, olgun bir hanımefendidir. Çok da güzel gözleri vardır. :) Renkli gözlere hastayım :blush: Dilerim her şeyin en güzeli ve hayırlısı ile karşılaşırsın canım :srl: :kiss:
Takıma gelince atamiyorum içimden Feneri :kiki:

Güncelleme ihtiyacı duydum. Bahar hiç basitleşmez ne yapılırsa yapılsın ona. Duruşunu seviyorum; hanımefendi, ağır, etliye sütlüye karışmayan, sadece kendi ekmek davasında biridir. Severim, iyi hatundur, has hatundur. Dilerim kpss yolunda ikimiz de mutlu oluruz. Kendini sıkma Lethe demişti diyeceksin. Belki ben kazanamayabilirim; ama sen kazanacaksın. Her şey gönlünce olur umarım.

Bahar'ım...
Adın gibi Bahar'sın ya sen.. Dupduru..İçinde hiç kötülük olmayan, hep iyi niyetli, kıymet bilen, vefalı, bazen cadı, lafını hiç esirgemeden kim olursa olsun söyleyen (ki ben senin bu yanını cok seviyorum; bazen başımıza dert açsa da :D ) , net, yalansız ,dolansız taş gibi hatunsun işte :D Seni sevmeyen aJdar olsun! :zuha:
Seni çoooooooook Seviyorum bebekim :srl: Herşey gönlünce olsun inş. bu hayatta..

Bahar kokulum geldin yine çiçeklerle :blush:

Bahar kimdir ne yapar bilmem hakkında bildigim tek sey kpss magduru ve Samsunlu olmasıdır. :)

Buna rağmen uzaktan uzağa kanımın kaynadığı eğlenceli,sevecen biri:)

Bahar Forumdaki gördüğüm en hanımefendi kişilerden. kendisini pek tanımıyorum fakat izlediğim kadarıyla olgun ve kişiliğini almış. Hayata bakış açısıyla tavır ve haraketleriyle her daim taktir ettiğim kişidir.

Bahar koyu beşiktaşlıdır. Fanatiktir. Dişi Kartaldır. konuşmuşlugumuz yok ama beşiktaş konusunda çok sık geldiğim bir kişidir. neşesi ve keyifi umarım hiç eksilmez

Bahar ben seni nasıl görmedim ;p Çok degerlidir bende oturup adam akıllı sohbet edebileceğim nadir insanlardan kendisi. Yufka yürekli sevgiyi gercekten hakeden arkadasım her şey gönlünce olsun meleğim :srl:

bir türkan şoray deildir :p iyidir hoştur muhabbeti güzeldir cok cabuk sinir olabilmektedir :p

@Bahar
Tanımadan sempati duyduğum ve samimiyetine yürekten inandığım ve hissettiğim insanlardan biri
iş hayatından dolayı şu an başka bir memlekette ve umarım hayat ona dilediği her güzelliği sunar
sevgiyle kal

Asil ve karakterli.
Severim hepte mutlu olmasını isterim.
Kimseye karışmaz,kimseyle yüz göz olmaz.Forumu forum gibi kullanır.
Allah emeklerini boşa çıkarttırmasın.Herşey güzel gönlünce olsun.
Öperim çokça.

O benim abammmmmm
abla falan değil bildiğin abaaaamm
abaaa laaaaa derim ben

Mavi'nin sevgili abaası =) Olgun,mesafeli, hanımefendidir toprağım.Sevdiklerinle hayırlı bir ömür geçirmeni dilerim.Her şey gönlünce olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri