Bahar Nezlesi | Derdim var çözüm ...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaşlar bahar nezlesine yakalandım her yıl olduğu gibi.
Normalde 1 ay en fazla sürer geçerdi .
Bu sene 2 ayı geride bırakmak üzereyim ve hala geçmek bilmedi.
Burun kaşıntısı , göz yanması hapşuruk bitmek tükenmek bilmiyor.
Kullandığım alerji hapları var 2 kutu bitirdim işe yaramıyor.

Bu dertten müzdarip olan arkadaşlar var mı ? Varsa çözümü nedir , bitkisel çaylar fayda sağlar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Forumda o kadar doktor hemşire var biriniz bi el atın yardım edin da :(

Geçmiş olsun minnak, alerji hapları en az üç ay kullanılıyor diye biliyorum. Faydası olur mutlaka ama kalıcı çözüm değil tabi, yaz tamamen gelmediği için bahar halen sürdüğü için senin nezle devam ediyor olabilir:) Tabi hekim arkadaşlar ilaç önerebilir ben etrafımda gördüğüm kişilere dayanarak geçici çözümler olduğunu ama tamamen alerjik rahatsızlıkların geçmediğini dönem dönem tekrarladığını görüyorum. Ben de alerjik rahatsızlığı olanlardan biriyim aslında bana da yardım edin bari eliniz değmişken:(

Allah şifa versin Emrecik:)

Mueddeb
Sağ ol canikom sana da geçmiş olsun :)
Evet kalıcı bir çözümü yok gibi sadece ışın tedavisi diye bir yöntem duydum gittim 1 kere yaptım çok tuzluydu vaz geçtim. 8 seans geleceksin diyor kalıcı çözüm için. Pek samimi bulmadım doktoru.

Öten yandan her yıl oluyor ve 1 ay içerisinde geçiyordu bu sefer ki çok uzun sürdü sanırım dediğin gibi bahar uzun sürdü ondan olabilir :)

Bitkisel çay felan kullanan var mı

Türk babamdada var bız papatya yada hatmi çiçeğini kuruyemişciden alıp kaynatıyoruz bır kaba koyuyoruz basına bı ortu cekıp o buharı soluyor ona cok ıyı gelıyor dene bı belkı ıyı gelır

Hayatımda ilk kez bu yıl bahar nezlesi oldum ve tam 3 hafta sürdü.. Çekilir dert değil. Ağlamaktan helak oldum, o göz yaşarması berbat..

Ama ben çok nadir ilaç kullanırım.. Sadece 2 kez antibiyotik aldım mucize gibi iyileştim =//

Sürekli ilaç alıyorsanız bağışıklık kazanıyor mikroplar o ilaca ve işe yaramıyor. Burnunuza tuzlu su dökün =//

Türk babamdada var bız papatya yada hatmi çiçeğini kuruyemişciden alıp kaynatıyoruz bır kaba koyuyoruz basına bı ortu cekıp o buharı soluyor ona cok ıyı gelıyor dene bı belkı ıyı gelır

Hım tamam bulursma deneyeyim bi bunu.
teşekkür ettim canım sağ ol :)

Hayatımda ilk kez bu yıl bahar nezlesi oldum ve tam 3 hafta sürdü.. Çekilir dert değil. Ağlamaktan helak oldum, o göz yaşarması berbat..

Ama ben çok nadir ilaç kullanırım.. Sadece 2 kez antibiyotik aldım mucize gibi iyileştim =//

Sürekli ilaç alıyorsanız bağışıklık kazanıyor mikroplar o ilaca ve işe yaramıyor. Burnunuza tuzlu su dökün =//

Tuzlu su olayını duymuştum onu da denedim bi fayda etmedi .
Daha çok sünüzit e iyi geliyor.
Sana da geçmiş olsun :)

Geri