Bahar Candan

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Son gunlerde butun haber sitelerinde yer alan sahis, insan merak ediyor kim bu diye, baktim babasi akademisyenmis. Insan tabi hayretler icersinde kaliyor, oyle babanin oyle kizi diye.

"baaan okumak istiyorum uuuhuuu, lutfen buna musade edun uhu, ban daha kucugum 19 yasindayim uhuu'' diye insanlarin gozlerinin icine baka baka dalga geciyor.

Cocuk sesi cikarmasi bir yana, agizi hep acik, ve yururken alt vucut onde gidiyor, aglamasi goz kanatiyor.

Amaci dikkat cekmek ise bunu basariyla yapiyor.

Aslı Enver gibi kadını bu kadınla aldattılar :liv:

Aaaa en sevdiğim :D

Çok dalga geçtim annem böyle kızın olur dalga geçme dedi korktum:nee:

Bir çeşit biyolojik silah. Topluma verdiği zararı bugüne dek kanser hastalığı verememiştir.

Allah belasını versin.

Bir beynim olduğuna şükretmem konusunda bana ciddi anlamda yardımcı olan varlıklardan.

Dondurma gibisin.

Gerizekali.

Histiriyonik seksiliği vardır kimse inkar etmesin. Eğer trolse çok başarılı. Ama değilse ağır kişilik bozukluğu.

Sabahları bahar candan gibi sallanarak uyanıyorum :p

Bir dönemin esra ceyda kardeşleri gibiler.Çok zeki olmalarına rağmen salak rolu yapan iki kardeş yaratmıştı televızyon kulturu , cunku halk bunu istiyordu.Onlar gözden dusunce de yeni bir trol salak kardesler yaratma ıhtıyacı duydu televızyon camıası ve bunu da cok basarılı gerçeklestırdıler.

Trol olduguna ınanıyorum

Yapmacık, basit kızlardan..
Hareketlerine tahammül bile edemiyorum.
İğrenç dudak bükmeleri ile ünlüdür.

Kesinlikle aptal olduğuna inanmıyorum. Rol yaptığı bariz çünkü yarışmadaki ilk hallerini gördüm gayet düzgün konuşuyor. Ünlü olmanın formülünü bulmuş, uygulamış ve başarmış görünüyor. Yazık ki gençler böyleleri yüzünden zehirleniyor.

Birçoklarından daha zeki olduğu su götürmez bir gerçek. lskjskj
İnsanlar ilgi çekmek ve ünlü olmak adına bunlar gibi yapan hanım kızlarımız çok var. İnstagrama girerseniz görürsünüz.
Herkes de mükemmel gibi kızı aşağılamış.

Geri