bahane üyelerinin favori dizileri

Konu sahibi son olarak 2820 gün önce görüldü
Dizileri bana sorun ..

Bu sene tavsiye edebileceklerimin başında MİNDHUNTER var .. Seri katil deyimin nasıl çıktığını ve seri katillerin profilini çıkaran iki FBI ve bir profesörün hikayesini anlatan bu dizide neredeyse hiç action yok ama yine de gözünüzü kırpmadan izleyeceksiniz ..

Kalbinizi ısıtacak, mutluluk verici bir şeyler izlemek isteyenlere ise ANNE dizisi tavsiyemdir .. Görüp görebileceğiniz en tatlı kızın koruyucu bir aile tarafından evlatlık alınışı sonrası başından geçenleri anlatıyor ..

Fantastik severlere ise AMERİCAN GODS'ı tavsiye edebilirim .. Eski tanrıların günümüzde toplum içinde güçten düşmüş ve gizli bir şekilde yaşamalarından yola çıkan hikayede Odin'in savaşı başlatan hamlesinin giriş kısmını izleyebilirsiniz ..

Yine fantastik bir dizi olan LEGİON'da bu sene ki favorilerimden oldu .. X Man'ın öncesini anlatan bu dizide beyniniz yanabilir ..

Benim dizi seçimlerimde Teenage sınırım vardır .. Yani çocuksu dizilerden uzak duruyorum .. Arrow da bu açıdan benim için teenage tarzıdır ama sana ilk sezonu yeni bitmiş olan The Punisher' i önerebilirim ..

Eksen [/QUOTE]Ozaman Arow u listeden atıp The Punisheri ekledim...

Bilgi - İnanç - Eylem[/SIZE][/FONT]

Söz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Leyla ile Mecnun , Behzat C , Avrupa Yakası eski bölümlerini izlerim

Siyah Beyaz Aşk devam

Kara Sevda

Çilek Kokusu

Karadayı

izlemeye doyamadığım, bir sonraki adımda ne olacağını tahin edemediğim tek dizi WESTWORLD.

Çalıkuşunu çok sevmiştim o da erken bitti.

Ben de birkaç mini dizi önereyim benim gibi bitmemiş dizilere başlayıp sezon aralarında dizilerden soğuyanlar için.

11.22.63
White Queen
South and North
Pride and Prejudice
War and Peace

Su an ufak tefek cinayetleri kaçırmamaya calısıyorum sadece.

aşk-ı memnu
h.i.m.y.m

sıkılmadan bunları izliyorum tekrar tekrar

Yillardir arka sokaklar degismeyen tek favorim. Yabancida da marimar xd

Sen Harikasın
İstanbul'un Altınları

:sırıt:

breaking bad ya bu dizinin üstüne başka bir diziyle katiyen çıkamıyorum. bi altında shameless var. onun dışında the good place, the last man on earth falan var bence baya komik iki dizi. bi ara mike and molly diye bi dizi izlemiştim. izleyenler genelde pek beğenmemiş ama ben çok gülmüştüm. daha da var bi sürü ama en çok bunları seviyorum.

Fringe benim bebeğim ya, çok seviyorum.
Walter aşkına. :p

Geri