Bahane Sözlük'ün Abartılması

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Akla gelen her kelimenin başlık olduğu kategori.
Bana göre sırf konu açmış olmak için konulmuş bir uygulama.

Mesela ben de sırf konu açmış olmak için açtım :heyoo: desem yalan olur :p

Bana görede forumların varolmasını perçinleyen hit katkısı fazlasıyla yüksek bir katagori.

Tam isabetli bir konu olmuş.
Hoş bu da bahane sözlük konusu ama olsun.

Çok saçma başlıklar olduğuna katılıyorum ama ciddi bir sözlük olmadığınıda biliyorum =I

Sucuklu tost, reçelli ebbek, gözün üzerindeki kaş, babaanemin bıyığı, halamın terliği vs.

Gereksiz.cok konu var evet konuya katiliyorum

Aklımı dağıttığım bölümlerden biri.Adı üzerinde bahane sözlük bahane bulunacak her şey konu olabilir bence.

forumun en eglenceli yeri bence

Bazı konuların tekrar açılması ve bazı laf olsun diye yapılan yorumlar olmasa tadından yenmezdi ya bunla idare ediyoruz işte..

bir her yediği otu intagram aracılığı ile paylaşan insan modeli değil .s.s

Forumun en çok ilgi gören bölümlerinden abartılması normal.
Ayrıca gönderme yapmak isteyenlerin başvurduğu bölüm :p

benim başka yere açtığım yok zaten :PP
yok o oraya uygun değil buraya uygun değil :PP

Kullanılabilirliği yok.ergen eğlendiren bir bölüm.internette aramak istediğim kelimenin yanına "ekşi" yazar ve sözluğun ne düşunduğune bakarım.mesela filmlerin yorumlarına sinema sayfalarından değil,telefon önerisi için teknoloji sayfalarına bakmam.ekşiden bakarım.yüzlerce bağımsız yorum,her bakış açısından görüş seni bekler.hayata bu kadar farklı açıdan bu kadar kısa surede bakamaz ve bu kadar bilgiye erişemezsin.çünkü yorumlar kişisel deneyim ve yaşanmışlıkları barındırır.bu da çok değerli bi hazine anlamı taşır benim için.eskiden sözlük yazarlığı,bir gazetede köşe yazarlığı kadar saygın birşeydi.herşey gibi yozlaştı.ama hala çok iyi kaynak.vikipedya gibi **Spam/Adversiting** sitesi değil

Geri