Bahane sözlükteki "eski sevgili" temali konular

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
Havadan mıdır bilmiyorum ama bu ara çok fazla karşılaştığımız bahane sözlükte eski sevgiliye dair kimi zaman atışma-laf sokma niyeti ile acilan konular..
Benim gibi bi çok forum üyesini hem güldürup hem de "Yeter artık yhaaa" eşiğine getirmiş olabilir:p

Bknz: bir laf sokma aracı olarak forum Sözlüğü : )
Bknz: başka derdiniz yok mu?

Herkes birbirine sokuyor. Yani laf. Bitmez tükenmez sorun. Bir bilim adamını buraya getirsek inceleme için, ya intihar eder, ya da mesleği bırakır.

Bırakın eskide kalsın.
Hala aşıksanız, unutamıyorsanız ayrı tabii.

Ya daha dün sayfaya girdim, baktim her yer sevgili konusu yorum yapasim gelmedi ciktim :D

gözlemlediğim kadarıyla bu tür konuları ağırlıklı olarak taze terk edilmiş bi forum üyesi açıyor. amacı neydiyse artık.

Beraber yasanmis tek bir ozel saniyenin hatirina bile olsa
mahremiyeti iki kisi arasinda kalmali dillendirilmemeli

konu açmakla eski sevgilinin g.tü kaldırılır, hiç gerek yoktur soysuzun biri için (meclisten dışarı)

Eski sevgiliden bu kadar dertliyseniz -eski sevgili- temalı adı altında açılan konulara yorum yapmayınız.
Birde konular laf sokmak için açılmaz, ama eğer o yüzden açıyorsanız benden size tavsiye; bir daha yüzünü bile görmeyeceğiz -forum eski sevgilisi- forum eski dostu- yada forum eski bilmem nesini- bu kadar ciddiye almayınız. :D

Eski sevgiliniz uçsa,eski sevgiliniz kaçsa.. Gına geldiydi bir ara :T:

Eski sevgiliye forum sitesinden laf sokacak kadar hayat onlara ne yaşattı konusu bir araştırma olması gerek bence. Sosyoloji okuyan arkadaşlarım var onlara en yakın sürede bu konuyu ileteyimde sorunun kökünü bulsunlar.

Genellikle çok ses getiren konulardır.
Bu tip konuları eski sevgili olmayanlarda açabilir.
Sonucunda en çok yorumu ve hiti bu konular alıyor :o
Okumak çok eğlenceli :p

Hepiniz aşk kadınısınız, aşk adamısınız. Ayak yapmayın şimdi bebeler askjkaslsa

Eski sevgilinin, eski sevgilisi olduğunu bilen kişilerdir. Umarım yani.

Birine laf sokma amacıyla açılmış konu vol. 54564184151

uff şu sevgilileri elinizdeyken biraz vahşice kullanın eskisin
ayrıldığınızda laf sokmak zorunda kalmazsınız:/

İyi ki forumda eski sevgilim yok ne laf sokardım sokardı düşündüm de..

Geri