Bahane Sözlükte Alıntı ve Üye Etiketleme Yasağı

E
  • Kullanıcı Ezel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Mantığını bi çözsem kavrıycam ama bir türlü çözemiyorum. Uykularım kaçıyor neden neden neden??!!?11!1 diye soruyorum kendime sürekli. Yok daha sebebini bulabilmiş değilim. :dusun:

Üyenin bahane sözlük içinde konuyu sohbete çevirip uzatmaması açısından forumbahane düşünce platformu editörlerince alınmış karar

*Sözlük formatı

*2li tartışmalardan bıkan yönetimin aldığı en iyi karar :)

Konuyu gereksiz geyiğe çevirenler için alınmış yeni bir kural.

Konu geyige donuyor sonra yada birbirine laf sokmak icin acilan konularda tartismaya donuyor.

Yerinde bir karar bence

Demek bütün tartışmaların sebebi sözlükmüş. Çözümde bulunmuş e maşallah o zaman. Huzur vu huşu içinde yaşar gideriz :cici:

Etikete izin verilsin alıntı olmasın derim.

Çok gerekli vaya değil, lakin kural mevcutsa koyanlara da uygulayana da sorumluluk düşer. Defalarca söylemesine rağmen ısrarla yapılmasını ise şuna benzetiyorum:

Okulda çocuklar çöpü yere attığında uyarırız, derler ki nasıl olsa temizleyen var. Aile şunu öğretebilseydi, yapabileceğin bir işi başkasına neden yük ediyorsun.
Duyarlılık ile alakalı bir durum.
Kurallar keyfiyetin sınırı içindir ve herkes için düzen amaçlıdır. Kendinden öte bir bilinç gerekir.

Ben hep söylüyorum çavlan hanım,dinlemiyorlar. :d
Benim sözlüğüm kapalı misal yazamıyoruz. halk bekliyor,bekletmek olmaz.
Artık açsanız mı çavlan hanım?

Genel sözlük kurallarından biri olarak konunun sohbet ortamına dönüştürülmesini önlemek amacıyla alınan bir önlemdir.

Sözlük ? Ben bilgipaylaşımından çok öğrenildiğinde ufku 2 katına düşüren konulara denk geliyorum genelde.

Hicbir kurali bilmedigim icin pek baglamadi beni suan yaparsam yaptirimi varsa cezami cekmeye raziyim:/

Ben her yerde her şeyi yapıyorum. Zaten ortalıkta yönetici yok ki olm ne yasağı mükoyu.

Geri