Bahane sözlükte açılan başlıklarda asla örnek gösterilmeyen-yazılmayan üyeler

Konu sahibi son olarak 452 gün önce görüldü
Millet marifetli eller yarışmasında oy için Euro gönderiyor, ben oy verince en az 15 oy geliyor ardından. Tekliflere açığım, senin oyuna ihtiyacım yok diyebilirsin.. o zaman sevmediğin birine veririm oy.
- verirsen ver diyebilir, ama riskli.
Ama ben seni yakışıklıya yazmam, söyleyeyim.

henüz burada olan hiçbir şeyi ciddiye almadım aslında, yazdığına gayet esprili bir cevap verdim belki bıkarsın diye ama bıkmıyorsun da.
aramızda soğuk rüzgarlar esen üyeler konusu açıp nickimi verirsen belki için soğur bilemiyorum, arkadaşlarımla olan ilişkimizin ne kadar dikkat çektiğinin farkındayız aslında ama bunu çetecilik adı altında çok dillendirmeye de gerek yok. bir denendi, iki denendi, üç denendi ama ı-ıh.
sonuçta aynı şeyi tekrarladığın için, senin karşına geçip küfür edip banlanmayacağımızdan, huzur içinde yaşayabiliriz bu forumda.
teşekkür ederim.
Neyden bıkmam gerekiyor? Konu içinde nickim geçti ben de gayet esprili şekilde yazdım. Bir şey yazıyorsun altını doldur lütfen, bıktırdı dediğin şey nedir?

Neyden bıkmam gerekiyor? Konu içinde nickim geçti ben de gayet esprili şekilde yazdım. Bir şey yazıyorsun altını doldur lütfen, bıktırdı dediğin şey nedir?
sürekli ''aramızda soğuk rüzgarlar esiyor'' ve ''çetesi var'' bıdı bıdıcılığından bıkarsın belki diyorum, nasıl anlaşılmadı ki, gayet dolu doluydu oysa.
konu içinde nickini ben geçirmedim, sen de mümkünse benimkini geçirme, tatlıya bağlansın, dağılalım.

sürekli ''aramızda soğuk rüzgarlar esiyor'' ve ''çetesi var'' bıdı bıdıcılığından bıkarsın belki diyorum, nasıl anlaşılmadı ki, gayet dolu doluydu oysa.
konu içinde nickini ben geçirmedim, sen de mümkünse benimkini geçirme, tatlıya bağlansın, dağılalım.
Nickimin geçmesi hoşuna gitti ama etkileşim verdiğine göre. Daha önce aramızda soğuk rüzgarlar esiyor hiç dememiştim, benzer şeyler demiş olabilirim. Ama bu yazdığından sonra bir daha demem, tatlıya bağladık ve dağıldık tamamdır.

Ay bebekler. Beni ne forumun en güzel üyesine yazıyorsunuz, ne banlanmayacak üyelere yazıyorsunuz, ne önce kanka sonra bıçaklı üyelere yazıyorsunuz. Anca en'lere komik üye neşeli üye zamazingo üye. Ne bu ya?
Bize sağlam başlıklarla gelin.
En güzel üye beni seçelim bence. Görmediniz ama ruhum güzel. Valla bak.

Geri