bağıra bağıra şarkı söylemek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
fena rahatlatıyor ya genelde sinirliyken sakinleşmek için yapıyorum

Fasılda arkadaşını göstere göstere yapılan eylem. Aranızda aşk varmış gibi birbirinize söylersiniz dışarıdan komik dursa da güzel eylemdir.

Yok ben değilim o.

Benim şarkı falan söylemem için çok ısrar etmeleri lazım o bile yetmiyor yani zor

Evde yalnızken yapmaktan en çok hoşlandığım eylem

Sent from my iPhone using Tapatalk

sesimiz böyle değil ama olsun
[YOUTUBE]N3SnrhsApYg[/YOUTUBE]

tam olarak budur
[YOUTUBE]2UNXEeomA2w[/YOUTUBE]​

özellikle yolda aynen şöyle;

[YOUTUBE]7mexmugEnPA[/YOUTUBE]

Arabada soylerim nasilsa kimse duymuyor diye, sonra muzigin ritmine kendimi kaptirinca ufak tefek omuz kafa hareketleriyle pekistiririm. Tabi o kadar kaptiririm ki kendimi lambalarda durdugumda yan tarafta durmus olan arabadaki insanlarin beni izledigini fark edince tislingen olurum .p

arabada teybi son ses açmak suretiyle, özellikle akşamları arkilerle, yeğenlerle veya tek başıma fark etmez yaptığım eylemdir. deşarj ettirir.

Temizlik yaparken söylerim özellikle süpürgeyi çalıştırınca ajshajsh :sırıt:

Bir klasik olarak duş alırken yaptığım bir eylem. Müzik açıyorum ve çalan parçaya eşlik ediyorum. Sonra annem kapıya tıkayıp "Biraz küçük harfle lütfen." diyor. :d

Feridun düzaağaç
düşler sokağı ise hele o parçaa^^

Ben daha çok şarkıya eşlik etmeyi seviyorum, çok bağırmadan :p

Bir tür deşarj olma yöntemi. Deşarj olmanın bir çok yöntemi var ülkemizde. Kimisi maça gidip ağız dolusu söverek, kimisi Şahin marka arabayla süraat yaparak, kimisi Survivor Taner'e küfürler yağdırarak, bir başkası kum torbası döverek vs. enerjisini düşürür. Kuşkusuz en güzel yöntemi bağıra bağıra şarkı söylemektir. İnsanın kendiyle başbaşa kaldığı anlarda içeridekileri dışarıya dökmenin bir yoludur. Severim.

kulaklık taktığımda oluyor bana

Yaptim ama nasil bi sorun.

Eskisehir jet ussu biliyorsunuz. Havaikmal mevcut

Bazi Ucak kalktiginda (artik egzosu mu patlak abart egzoz mu vardir nedir bilmem) kimse kimseyi duymaz iste o an soylemisligim vardir ama kendim bile duymadim .p

Geri