Bağcılar Güzeli

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]BM0PCohkTV8[/YOUTUBE]

Doğma büyüme Bağcılar'dayım hiç orada oturmaktan bu kadar utanmamıştım :D
:kiki:

Video yu izleyemiyorum ve Bağcılar a yakın çalışıyorum biri bana anlatsin :D:((

Eve gidence bakırköy cocugu olurum:D

zaten videoyu izlesen Bağcılar sınırında olmak istemezsin :kiki:
şarkının içinden kısa bir söz :
Sevgilim pardon ex sevgilim ben senin için sucuklu yumurtanın içindeki sucukları yemedim.Sucukları sana bırakıp yumurtaya talim etmiş adamım :kiki:

zaten videoyu izlesen Bağcılar sınırında olmak istemezsin :kiki:
şarkının içinden kısa bir söz :
Sevgilim pardon ex sevgilim ben senin için sucuklu yumurtanın içindeki sucukları yemedim.Sucukları sana bırakıp yumurtaya talim etmiş adamım :kiki:

Hahaha a ben güneşli deyim burası biraz daha modern Ağaoğlu binası falan:D diğer tarafları bilemiyorum tabii:p

Ama bi kez kaybolmustum ve omuzuma rahat üç kişi çarptı yururken:(

Hahaha a ben güneşli deyim burası biraz daha modern Ağaoğlu binası falan:D diğer tarafları bilemiyorum tabii:p

Ama bi kez kaybolmustum ve omuzuma rahat üç kişi çarptı yururken:(

İstanbul'un ilçeleri arasında en yüksek nüfus yoğunluğuna sahip olanı olduğundan doğaldır.Hele bir de yürüyüş yoluna girsen çıkamazsın.
Güneşli oranın yanında Paris Paris :kiki:

İstanbul'un ilçeleri arasında en yüksek nüfus yoğunluğuna sahip olanı olduğundan doğaldır.Hele bir de yürüyüş yoluna girsen çıkamazsın.
Güneşli oranın yanında Paris Paris :kiki:

:D ama bakırköy sahilini hep onlar parselledi:p

bağcılar çiflik :D

Video yu izleyemiyorum ve Bağcılar a yakın çalışıyorum biri bana anlatsin :D:((

Birbirini çok seven iki insan vardır. Lakin her şey göründüğü gibi değildir. Kız onu sevmemektedir. Başka bir çocukla aldatırken diğer çocuğa yakalanıyor. Çocuk usulca yaklaşıp bu kim lan diyor. sonra kıza dönüp yalan mıydı herşey diyor. Sözlerin diyor kız yalandı diyor. Gözlerin diyor kız lens ti diyor. sonra çocuk buna dayanamayıp diğer çocuğu dövecekken kız çocuğu dövüyor dfjvbhdkfb yazamicam daha fazla. Bu videonun Etkisinden kurtulmam uzun sürcek. :zuha:

Birbirini çok seven iki insan vardır. Lakin her şey göründüğü gibi değildir. Kız onu sevmemektedir. Başka bir çocukla aldatırken diğer çocuğa yakalanıyor. Çocuk usulca yaklaşıp bu kim lan diyor. sonra kıza dönüp yalan mıydı herşey diyor. Sözlerin diyor kız yalandı diyor. Gözlerin diyor kız lens ti diyor. sonra çocuk buna dayanamayıp diğer çocuğu dövecekken kız çocuğu dövüyor dfjvbhdkfb yazamicam daha fazla. Bu videonun Etkisinden kurtulmam uzun sürcek. :zuha:

:( yoldayım merak tan catlayacagim ve eve gider gitmez izleyecegim:D

Sozlerime burada son verirken duvar da okudugum bir notu paylasmak isterim sizinle:

Bağcılar merkez kafasına göre herkes :D

sevmedim oraları. Güneşlide ygs girmiştm gecen yıl. Üsküdarrr

:kiki: :haha: ya benimde ilk izlediğimde psikolojim bozumuştu derdime ortak olun dedim :p

güzel olmakmı dert. Aheyy aheyy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri