Baffo'lar

Konu sahibi son olarak 4023 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi bugun carsamba "Hurrem Sultan" gunu ve ben merakli biri olarak Nurbanu Sultan ile Safiye Sultanin ikisinin de ayni adadan geldiklerini ve ikisinin de Baffo soyundan olduklarini ogrendim. Violante Baffo, Nurbanu Sultan'in annesi, Leonardo Baffo ise Safiye Sultan'in. ben ikisi arasinda bir akrabalik var mi? varsa nedir merak ettim. cok gerekliya :D ama bir sey bulan olursa diye yazayim dedim. Hepinizi dusunmeye cagiriyorum

Heillsfhyst Safiye Sultan , Afife Nurbanu Sultanın gelini oluyor.Yani Nurbanu Sultanın oğlu III.Muratın eşi oluyor.

Heillsfhyst Safiye Sultan , Afife Nurbanu Sultanın gelini oluyor.Yani III.Muratın eşi oluyor.

onu biliyorum ben onlarin ailesinden bir akrabalik var miydi zaten onu merak ediyorum. Ikisinin soyadi da Baffo, sans mi yoksa akraba miydilar zaten? Cunku Nurbanu sultan yanina almis deniyor, kendi ailesinden oldugu icin de almis olabilir. Butun bunlar venediklilerin isi de olabilir :D

Hürrem Sultan günü? Baffolar?

yaaaa yaaa Muhtesem Yuzyil var anne zoruyla onu izliyorum gor halimi :D Baffo lar iste Padisah Suleyman'dan sonra ki padisahlarin atalarindan oluyor boylece isler cok karisik hep komplo bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri