Bade İşçil 'Tipim fakir olmaya müsait değil' sözlerine açıklık getirdi!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Bade İşçil tepki çeken “Tipim fakir olmaya müsait değil” sözlerine açıklık getirdi: “Magazin sözlerimizi alıp bambaşka bir şeye dönüştürebiliyor. Dünyada insanları canavara bile dönüştürebiliyorlar. Fakirin tipi nedir zaten onu da bilmiyorum. Nebahat Çehre yıllar oldu böyle bir açıklama yapmış. ‘Yıllardır bana fakir rolleri gelmiyor’ gibi bir sitemde bulunmuş. Bana da sordular Nişantaşı’nda; ‘Nebahat Hanım böyle demiş, siz de zengin rollerinde oynuyorsunuz. Böyle mi düşünüyorsunuz’ diye. ‘Evet bana da gelmiyor. Zengin rolleri geliyor’ dedim. ‘Sizce neden gelmiyor’ diye sorulunca da artık ‘tipim müsait değil’ diye yanıt verdim.”​

No pasaran karşim forumun basın bürosu gibisin magazin, spor, spor, siyaset, ekonomi... hepsi senden soruluyor. Açıklama sende, tekzip sende, ispat sende...
Fayda da sende, biliyorsun para piyasaları konundan tavsiye alıp neler kazandığımı kjkljlşjlk

No pasaran karşim forumun basın bürosu gibisin magazin, spor, spor, siyaset, ekonomi... hepsi senden soruluyor. Açıklama sende, tekzip sende, ispat sende...
Fayda da sende, biliyorsun para piyasaları konundan tavsiye alıp neler kazandığımı kjkljlşjlk
Rutin sabah haberleri okumaları benimki. Forumda ilgi çekebilecek olanları paylaşıyorum : ddd

Benim de Burcum hiç müsait değil ama napalım ekonomi müsaade etmiyor

fakirlik edebiyatıyla ne götürmüşler be

Kadın bana yoksul rolü vermiyorlar, herhalde tipim müsait değil diye espri yapmış. Magazinciler olayı manipüle edip fakirleri aşalıyor gibisinden haber yapmışlar. Nebahat Çehre'yle ilgili bir konu üzerinden sorulan soruya cevap vermiş oynadığı roller hakkında. Basın kadar tehlikeli bir şey yok kardeş. Olayı istediği tarafa çarpıtabiliyorlar.

Geri