Bacım

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Lütfen bana bacım demeyin Emrahın annesi bacım denile denile neler yaşadı Sjsjsj nefret ediyorum bu kelimeden gardaş kardeş kızkardeş bunlar kabulumdur :d

İsim haricinde hitap şekillerinin çoğundan hoşlanmam kaldı ki bacım kelimesini kadın da kullansa erkek de kullansa oldukça itici buluyorum.

Demeyin lazim olur

Yaw arkadaşlar bacınızda vardır kelimeyi kullanmayı da seviyorsunuzdur ama ben sevmiyorum bana çok tuhaf geliyor yanlış anlamayın rica ediciim : D

Bircok sehrin aksine burada cok az kullanilir. Zaten buyuk bir kesim Arapca konusuyor.

@Serçe inanır mısın çevremde de hiç kullanan yok ve bana da ters geliyor. Bazı yörelere özgü olabilir ancak ben ne kullanırım ne de kullanılmasını severim, tercih meselesi.

@Serçe inanır mısın çevremde de hiç kullanan yok ve bana da ters geliyor. Bazı yörelere özgü olabilir ancak ben ne kullanırım ne de kullanılmasını severim, tercih meselesi.
Bu kelimenin ardında kötü bişey yatıyor gibi hissettiriyor hep bana sevmiyorum o yüzden yani samimiyetsiz ve kelime anlamında da kötü buluyorum reelde bir kişi dedi onuda sevmiyorum diye uyardım =)

Hiç kullanmadım bunu diyen insanın nedense iyi niyetinden şüphe ediyorum belki Emrah filmlerinin etkisi olabilir.. .d

ya abla diyene?????????seni abla kere ablalar didklesin :)))))

Geri