Bach's jesu joy of man's desiring

• Kullanıcı Meyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 2426 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dayı caponlar yapıyor nie öyle diyon. Gidicen zaten azucuk açık ol böyle şeylere. Olmuş de. Toplum model alıyor zaten. Sürü psikolojisi var. Öndeki avanak kuş olsan biraz fazla ganat çırpsan bi dayılık etsen. Ebi tarafı düşün. Bi dursam eyiydi. Başka dayım da yok.

japonlan e alakasi var o paci? bi tane japon kiz yok sarkiya. erkek zaten lazım degil. bos konusma senda. sankim bise. nedu sarkidu da hos. bisele diyile nedu belli diil hos.

Dayı köpek olasın. Koca reklam filmi. Adamlar değişik bişeyler yapmış vakti zamanında. Patos burunlu dayıma bak ya. Kız yok he. Paklanasun.

yavrucum bunun reklamla ne alakası var normal sarki bu? uykun mu geldi anan doysun?

Sepet baş dayım. Müzikli yapmışlar konuya hemen girmemişler. En sonda kayıt yapan bir telefon var. Topun yanında durduğu. Dayım sen ne yedun bu gün. Benim dayım bu değil. Zemberek gibi Dayımı yediler biturdiler. Bitti bitti. Kalmadından hoş.

kizim ne telefonu ne topu? bildigin yabanci bi sarki iste. top mop yokki. kizlar guzel ama .d

o öyle aşağı düşerken bitane vurup bozasım geldi ne kadar güzel lan

Dayım sen gitme caponyalara :D bi adımız var. Sen Moskovaya git. Oradakiler zaten iyi tanıyor bizi. Dayıma bak ya. Bi tane dayım var harcayamam Dayımı. Yazın gelsun hocaya okutacağım harhali gözlerini.

Bkz. Harhali; iri iri

park bizi. hakatten iki kere daha izledim normal bi sarki iste. reklam filan yapmamis ki. domates cekti canim vidyoyu izleyince.

Erişmayin dayımı. Dayipom görmediysan görmedun. Bizde kızları görmeduk zaten. Eşitiz. Dayı onu bunu bırakda. Kukunun Emine seni soruyo. Dayım caponyalara gidecek dedum kuyis kıyamet. Seveyi gerçekten. B *okli muncur.

pardi kibi afkuriiy.. gidu gelcuuk da ğhoş. de oa japon paçi kaçurczaaam.

kendi paylastigin vidyoda kizlari nasi goremiyosun sen meyda? delirdim bak ha. reklam filan da degil o. normal bi sarki. official video yaziyor gormuyor musun? half moon run.

Dayim hoş şart değil. Dedü bişe. Dayım yemin olsun bişe içurdiler sağa. Bağa öyle geldi. O bir reklam dayısı. O kot başına vurzula insun. Sen hiç hinduların sakız reklamını izledin mi. İzliyorsun sanki başta belgesel. Mistik bi hava yüklemişler. Reklam demezsin. Paylaşmıyorum kız yok die. Sonra açaysun o lastik ağzını. Neise dayım. Senin dediğun olsun. Oficial video olarak kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri