Bacaklarınız Yaza Hazırmı

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bir yerlerde benim gelecekteki kocam da şu an birilerine bacak atıyor olabilir düşüncesini aklımdan çıkarmam lazım, mahvettiniz beni.

bir yerlerde benim gelecekteki kocam da şu an birilerine bacak atıyor olabilir düşüncesini aklımdan çıkarmam lazım, mahvettiniz beni.
keşke sadece bacak atsa. aeg'i tutmasak boydan atacak.. gelecekteki kocam.. lütfen atma.

Ya sanki tüm forum denize haşemayla giriyormuş gibi hissediyorum .dd

Bacak attıkları kızlardan, arpa şehriyeli pirinç pilavı isteyemicekler ama... bir de buradan bakın derim.....

@aegishjalmur mesajını aldım kardeşim. ben de atıyorum. ya sen @Klaus sen de atıyor musun? (sansürleyelim ne olur ne olmaz. ayakçılar var.)

plesk'in attığı fotoğrafta koltuğun yanında birkaç ürün var sanki, ne onlar kızlar zoomlayın... sjhsjhs.
diz kapaklarına bir üyelik açalım keke qweqwew .s çok ii qnq.

şehriyeler, mercimekler fırından çıkmadıktan sonra benden pilav istese ne istemese ne, fışkı yesin...
Adamın fırına verdiği mercimekleri düşünürken şey diyor muşuz "seni düşünüp kafayı yiyeceğime, bir bucuk adana yerim"

Acaba en güzel gözler kimde.... yeter bacak görmek istemiyorum artık....

Bize de miras kala kala diz kikirdagi kaliyor ergenlikten arkadas..

@Bahtiyar at artık şu kıllı bacağı konu kapansın ya :)

plesk'in attığı fotoğrafta koltuğun yanında birkaç ürün var sanki, ne onlar kızlar zoomlayın... sjhsjhs.
diz kapaklarına bir üyelik açalım keke qweqwew .s çok ii qnq.
deodorant, dis fırcası, dis macunu. sek erkek max kozmetik malzemesi

Geri