Bacakları güzel kadın

Konu sahibi son olarak 3981 gün önce görüldü
Bacak güzelliği farklı bir şey, herkeste bulunmaz. Görmek lazım, görmeden yorumlamak da olmaz.
Bacağım güzel demekle olmaz bu işler..

Bi bakmissin nickini Saldiray yapmisiz
Lise yıllarında ki sevgilim ile evleneceğiz diye çocuk ismi düşünmüştük ve o çocuğa Saldıray adını vermek istiyordu, beni böyle duygulandıran şeyler yazma lütfen, yapma X bey. Benim seviye ayrıca çok farklı yerlerde şuan forumda karşılaşacak kimse de yok, o yüzden saldırı konusunda benden korkma.

• Beğen
Tepkiler: X
Esmerse guzeldir

Mevzu bacaksa @Tokyo kizimiz dan bahsedilmeli. (:

• Beğen
Tepkiler: 0
Ben degilim hamd olsun.

Forumda bu tip çok sayıda başlık var fakat kendi adıma böyle dayatmaları doğru bulmuyorum. Kadını ya da erkeği var eden sadece görüntüsü değildir.

Başlığı okurken aklıma aşağıdaki haber geldi. "Apotemnofili: Vücut Bütünlüğüne İlişkin Kimlik Bozukluğu" diye adlandırılan bir hastalık var ve konuya iyi örnek teşkil edecektir.

Özellikle sosyal medya üzerinden insanların dış görünümü ile alay edenler, maalesef bu tip hastalıkları da yaygınlaştırıyorlar. Yakın zamanda yaşanan Sibel Ünli intiharı da unutulmamalıdır.

Amerika'da yaşayan 32 yaşındaki Kristy Wimberly isimli kadın, sağ bacağının çirkin olduğunu ve mini etek giyemediğini ileri sürerek bacağını kestirdi.

Genç kadın şoke etti! Mini etek giyebilmek için bacağını kestirdi

genc-kadin-mini-etek-giyebilmek-icin-sag-10621245_1546_m.jpg

Geri