Yeni yarışma için aday arayışı : pHayatımda tiktok kullanmadım. Tek sosyal medya hesabını aktif kullanıyorum ama erkeğin bacak fotosu ne alaka çözemedim. Lazere girip de paylaşan mı var![]()
Hakan Kakız bacakları görmemiş kadar kötüsünüz… kfjfjjfHayatımda tiktok kullanmadım. Tek sosyal medya hesabını aktif kullanıyorum ama erkeğin bacak fotosu ne alaka çözemedim. Lazere girip de paylaşan mı var![]()
evet aeg ile başlayan akım bugün Hei ile devam ettiriliyor :dHakikaten erkeğin bacak konusu ne? Öyle bir akım mı çıktı. Cehaletime verin
Düzeltme; @Katre ne yarışması bu. Öyle bir yarışma mı olacak![]()
Heisenberg forum oyunları'nda bacak fotosu attı muhtemelen ona gönderme olarak açıldı konuda ndn dm yarışma fikri de benden ndn dm katılmak istermisin :pHakikaten erkeğin bacak konusu ne? Öyle bir akım mı çıktı. Cehaletime verin
Düzeltme; @Katre ne yarışması bu. Öyle bir yarışma mı olacak![]()
şurada her halde direnen iki üç kişi varız
hayatta yapmadığım iki şey kaldı
1 telefona tiktok yüklemedim
2 foruma bacak fotosu atmadım
Atamam namahrem…Biride şu geniş omuzum alın bakın diye atmadı
Varmı ki ?Atamam namahrem…
Beni tanıyan herkes şu 3 şeyi bilir ;Varmı ki ?
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.