Bacak bacak üstüne atamanın yan etkileri zararları

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bacak bacak üstüne atmak özellikle bazı toplumlarda gerek erkekler gerekse hanımlar için bir karizma görüntüsü ve şıklık imajı olarak değerlendiriliyor.

Oysa yapılan bir bilimsel araştırmada Çinli Bilim adamlarının Kadınlarda bacak bacağı üstüne atmanın damar tıkanıklıkları, kan pıhtılaşması ve hatta selülit sorunu riskini artırdığı ifade ediliyor.

Bunun en önemli nedeni ise elbette bacak bacak üstüne atmak bacaklardaki kan akışına engel oluyor.

Sırf entel gözükeyim diye girmedikleri kılık,feragat etmedikleri sağlık vs. durumu kaldı mı acaba insanların?
Biri de kalkıp demesin lütfen bacak bacak üstüne atarken daha rahat ediyorum diye.

Başka türlü oturamıyorum , sağ ağrıyınca sola sol ağrıyınca sağa aktarıyorum bacağımı.

Entellikle ne alakası var ya herkes bağdaş kurarak mı oturacak lafa bak

Genel mana da alakası yoktur elbette.
Ancak oturuş ve yürüyüş derslerinde genel kurallardan biridir.

benim bacağım anında uyuşuyor uzun süre mümkün değil oturamam

Ben atamıyorum. Sıkışıyor. Güzel bir şey değil.

Şu hayatta en rahat ettiğim oturma stili bacak bacak üstüne atmak, ne zararı varsa gelsin be.......

ben döndürüyorum bir de, bacak bacak üstüne atıp ayağımı doluyorum. Anlatamadım ama anladınız dsk
Çok rahat gerçekten ama zararlı olduğunu biliyorum. O yüzden oturuş pozisyonumu sık sık değiştiriyorum.

lari hanım da dna sarmalı şeklinde bacak bacak üstüne atıyormuş bizim gibi. bilen bilir sayısalcı fit hanımların özelliğidir buuuuu.

Araştıranlar İsviçre'li Bilim Adamları olsaydı inanırdım ama Çin'li Bilim Adamlarına hiç itimatım yok.
Bunlar balığın bile pişmesini beklemiyorlar, bilimde mi belirleyici olacaklar ? : )

Onurcan in bani acilsa.

Sağ bacağı sol bacagin üstüne mi atıyoruz ?
Atama emri geldi mi ?

Geri