Sözlük Baby Shark

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
11 milyar klik almis.
Hoppala ce cuppala haci bumbala.

Despacito diye biliyordum buymus.
Hatta Despacito'nun özelligi ne bütün dünyayi bir sarkida konsantre edebiliyor diye sormustum kendime.
Wikide bunu okuyunca sasirdim kaldim..teorilerim alt üst oldu.

açınca hemen tanıdım; anne babaların 0-3 yaş grubu bebelerine dinlettikleri şarkı bu. bütün dünyada fenomen olmuş demek ki. 11 milyar izlenmenin 1 milyarı bizim kuzenin çocuğuna ait olabilir. bir keresinde çocuk ağlarken youtube'dan bi şeyler açmamı istemişlerdi de "shark görevi bana mı çıktı" diye espri yapmıştım, anlaşılmamıştı. kıymeti bilinmeyen esprilerimden sadece biri...

olsun herkesin anlaması shark değil.

Çocuğun hayal gücünü kökünden dinamitleyip sekteye uğratan yegane parça. Kız kardeşim eline tableti verip şarkı açtıktan sonra gizlice yanına giderim ve bu parçayı açarım. Şşşt ufaklık sessiz ol okula gittiğin zaman yaşıtlarınla şakduruk baby konuşmaktan fazlasını kazandırıyorum sana.... Onlardan hep 1-0 önde olucaksın bana güven,kimsenin youtube`un dahi kuklası olma.Onlar algoritmalarının vasatlığından para kazandırmak için senin hayal gücünü gergef olarak kullanıyor çünkü bunu işlemek için milyonlarca nedenleri var.Yaşın ilerledikçe klibinide görüceksin ve youtube`a lanet ediceksin.Onlar sana istediğini veriyor ben ise ihtiyacın olanı dayıcım. Şimdi yudumla bakalım şu demli çayı

Başlığı okur okumaz otomatik olarak kafamda çalıyor.Şimdi yine başladı,gel de kurtul.

Emporio Armani'nin var ya böyle alt kategorisi, Paul & Shark'ın sandım...

Beybi mi, orta parmak ama onaylayıcı...

Geri